Ελλαδα

Επεισόδια στο Νέο Ηράκλειο: Νοσηλεύεται 17χρονη σε κρίσιμη κατάσταση

Το χρονικό του περιστατικού

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νοσοκομείο
© Unsplash

Επεισόδια Νέο Ηράκλειο: Νοσηλεύεται 17χρονη στο Γεννηματάς - Το χρονικό του περιστατικού 

Μια κοπέλα μόλις 17 χρονών νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Γ.Γεννηματάς μετά από χτύπημα που φέρεται να δέχθηκε από αστυνομικό της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής της Εγκληματικότητας στο Νέο Ηράκλειο.

Η ανήλικη κοπέλα, φέρεται να συμμετείχε σε ομάδα αντιεξουσιαστών που επιτέθηκε σε όχημα της αστυνομίας και το χτύπημα που δέχεται ήταν κατά την διάρκεια της προσπάθειας των αστυνομικών να ξεφύγουν από την μανία των κουκουλοφόρων.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν μετά τη μια τα ξημερώματα στο Νέο Ηράκλειο, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη αντιφασιστική διαδήλωση. Από τα επεισόδια υπήρξαν φθορές σε αυτοκίνητα, ενώ υπήρξαν και προσαγωγές υπόπτων.
Λίγη ώρα αργότερα, μόλις αποκαλύφθηκε ο τραυματισμός της 17χρονης ξέσπασαν επεισόδια σε Εξάρχεια, Πάτρα και άλλες περιοχές της χώρας, ως αντίδραση.

Ειδικά στα Εξάρχεια τα επεισόδια ήταν σοβαρά με τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση χημικών για να διαλύσουν το πλήθος των κουκουλοφόρων. Ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες τραυματισμού της 17χρονης με τους εμπλεκόμενους αστυνομικούς να βρίσκονται στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και να δίνουν κατάθεση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ