Ελλαδα

Η κίνηση τώρα στην Αθήνα: Μεγάλες οι καθυστερήσεις στους κεντρικούς δρόμους

Δείτε τον χάρτη με τους οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η κίνηση τώρα στην Αθήνα
Η κίνηση τώρα στην Αθήνα

Κίνηση τώρα: Οι δρόμοι της Αθήνας με μποτιλιάρισμα και καθυστερήσεις το απόγευμα της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου - Ποιες περιοχές είναι «στο κόκκινο».

Μεγάλο μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Παραλιακή μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Μποτιλιάρισμα και στην κάθοδο από το ύψος της Καλυφτάκη μέχρι την Λιοσίων.

Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι και τη Λεωφόρο Αμφιθέας και στο ρεύμα προς Γλυφάδα από τη συμβολή της με την Λεωφόρο Κηφισού μέχρι το Έδεμ.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Θηβών από το ύψος του γηπέδου Αιγάλεω μέχρι και το ύψος του γηπέδου του Ατρομήτου στο Περιστέρι.

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών μέχρι την έξοδο στην Εθνική οδό και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από τον κόμβο της Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι την έξοδο της Λ. Ηρακλείου. 

Μποτιλιάρισμα στην Λ. Κηφισίας και στα δύο ρεύματα ανά τμήματα κυρίως μεταξύ Κατεχάκη και Αττικής Οδού.

Κίνηση τώρα: Οι δρόμοι της Αθήνας με μποτιλιάρισμα και καθυστερήσεις το απόγευμα της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου - Ποιες περιοχές είναι «στο κόκκινο».
Ο χάρτης με την κίνηση στους δρόμους αυτή την ώρα

Δύσκολη και η άνοδος της Μεσογείων από την Κατεχάκη μέχρι την Αγία Παρασκευή.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην κάθοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου/Αρδηττού, της Σταδίου και της ανόδου της Πειραιώς από το Γκάζι μέχρι την Ομόνοια.

Κλειστή η Φιλολάου στο ύψος του Αγίου Αρτεμίου λόγω πανηγυριού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ