Ελλαδα

Στο «κόκκινο» ο Κηφισός - Ποιοι οι δρόμοι με κίνηση αυτήν την ώρα

Δείτε τον χάρτη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτοκίνητα «κολλημένα» στην κίνηση στον Κηφισό
(φωτογραφία αρχείου) © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Κίνηση τώρα: Οι δρόμοι με μποτιλιάρισμα και καθυστερήσεις το πρωί της Τετάρτης (25.10) στην Αθήνα

Μεγάλο μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισού στην άνοδο από την Πέτρου Ράλλη μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από τη Γέφυρα Καλυφτάκη μέχρι τις Τρεις Γέφυρες και κατόπιν με χαμηλές ταχύτητες έως την Παραλιακή.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Δάσος Χαϊδαρίου έως τη Λίμνη Κουμουνδούρου. Ομοίως στην έξοδο της Λεωφόρου Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Δυσκολίες στην είσοδο της Λεωφόρου Αθηνών στο ύψος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου έως τον Φλοίσβο και από το ύψος της Λεωφόρου Κηφισού έως την πλατεία Ιπποδαμείας.

Προβλήματα στην Εθνικής Αντιστάσεως στη Δάφνη, στην άνοδο της Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και απο την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.

Δυσκολίες στη Μεσογείων στο ύψος της πλατείας Αγίας Παρασκευής και κατά μήκος του Χολαργού.

Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Κηφισίας στην άνοδο στο ύψος της Κατεχάκη και της Αττικής Οδού και στην κάθοδο στο ύψος της Νέας Ερυθραίας, του Αμαρουσίου και από την Καποδιστρίου έως την Πανόρμου.

Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού από Άγιο Σώστη έως τη Διάκου και στα δύο ρεύματα της Αρδηττού/Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Μποτιλιάρισμα στους δρόμους που οδηγούν στην πλατεία Αγίων Αναργύρων (Κύπρου, Λεωφόρος Φυλής, Λεωφόρος Δημοκρατίας και Αγίων Αναργύρων).

Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Βεΐκου προς τη Λ. Γαλατσίου και στην Καποδιστρίου από τη Λ.Βεΐκου μέχρι την Κηφισίας.

Μποτιλιάρισμα στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από το ύψος του Σιδηροδρομικού Κέντρου Αχαρνών μέχρι την έξοδο της Λεωφόρου Κηφισίας και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος του Γέρακα και της περιφερειακής έως την έξοδο του κόμβου της Λεωφόρου Πεντέλης.

Στο «κόκκινο» ο Κηφισός - Ποιοι οι δρόμοι με κίνηση αυτήν την ώρα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ