Ελλαδα

Επανέρχονται σήμερα τα σιδηροδρομικά δρομολόγια Αθήνα – Λειανοκλάδι

Πώς θα εξυπηρετούνται όσοι θέλουν να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τρένο στον σταθμό Λαρίσης
© ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Hellenic Train: Επαναφορά των δρομολογίων του τρένου Αθήνα - Λειανοκλάδι - Με λεωφορείο η μετάβαση στη Θεσσαλονίκη

Επανέρχονται από σήμερα Παρασκευή (22.9) τα σιδηροδρομικά δρομολόγια στο τμήμα Αθήνα – Λειανοκλάδι – Αθήνα και λεωφορειακή σύνδεση στο τμήμα Λειανοκλάδι – Λάρισα – Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, όπως ανακοίνωσε η Hellenic Train.

Ειδικότερα, τα δρομολόγια 50, 52, 60, 54 και 56 θα πραγματοποιούνται με τρένο στη διαδρομή Αθήνα- Λειανοκλάδι. Ακολούθως, οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται με λεωφορεία από το Λειανοκλάδι έως τη Θεσσαλονίκη και ενδιάμεση στάση στη Λάρισα. Αντίστοιχα, τα δρομολόγια 51, 53, 61, 55 και 57 θα πραγματοποιούνται με λεωφορεία από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τον Σ.Σ Λειανοκλαδίου, με ενδιάμεση στάση στη Λάρισα, και στη συνέχεια μετεπιβίβαση σε αμαξοστοιχία με προορισμό την Αθήνα.

Το τμήμα Λειανοκλάδι – Λάρισα – Θεσσαλονίκη – Λάρισα – Λειανοκλάδι εξυπηρετείται με λεωφορεία λόγω των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στο σιδηροδρομικό δίκτυο εξαιτίας των πλημμυρών. Επίσης, λόγω της δρομολόγησης των λεωφορείων και τις ανταποκρίσεις με τις αμαξοστοιχίες, έχουν τροποποιηθεί οι ώρες αναχώρησης / άφιξης στη Θεσσαλονίκη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια το επιβατικό κοινό να ενημερώνετε από τα κατά τόπους εκδοτήρια, την ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων (https://tickets.hellenictrain.gr/), την εφαρμογή της Hellenic Train για κινητές συσκευές (HellenicTrain App), ή το 14511 (τηλέφωνο εξυπηρέτησης επιβατών).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ