Ελλαδα

Θρίλερ με απανθρακωμένη σορό άνδρα στα Λεχαινά Ηλείας

Όλα δείχνουν ότι ο άτυχος άνδρας δολοφονήθηκε

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το καμένο όχημα του άτυχου άνδρα στην Ηλεία
Το καμένο όχημα του άτυχου άνδρα στην Ηλεία © ATHENS VOICE/Γιώργος Σόμπολος

Ηλεία: Ιδιοκτήτης βουλκανιζατέρ εντοπίστηκε νεκρός δίπλα στο φλεγόμενο όχημά του - Την πιθανότητα ανθρωποκτονίας εξετάζει η Αστυνομία

Σε ανθρωποκτονία φαίνεται να οφείλεται ο θάνατος του άνδρα που βρέθηκε απανθρακωμένος δίπλα από το αυτοκίνητο του στην Ηλεία.

Για τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, η υπόθεση οδηγεί σε εγκληματική ενέργεια. Θύμα είναι γνωστός ιδιοκτήτης καταστήματος βουλκανιζατέρ στη Βάρδα Ηλείας.

Ο Σ.Γ. βρέθηκε νεκρός δίπλα στο αυτοκίνητο του. Οι πυροσβέστες έφτασαν σε απόμερο σημείο στο δάσος Κουνουπελίου, στα Λεχαινά Ηλείας έπειτα από κλήση για πυρκαγιά. Στο σημείο εντόπισαν ένα όχημα να καίγεται και δίπλα ακριβώς υπήρχε ξαπλωμένος ένας άνδρας.

ilialive.gr - Εντοπίστηκε απανθρακωμένος άντρας στο δάσος Κουνουπελίου

Από την ταυτοποίηση των στοιχείων του οχήματος, προέκυψαν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του βουλκανιζατέρ και νωρίς τα ξημερώματα, επιβεβαιώθηκε από τους οικείους του πως πρόκειται για τον συγκεκριμένο άνδρα.

Προς το παρόν, οι αστυνομικοί περιμένουν την επιβεβαίωση του ιατροδικαστή. Όμως, επειδή όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για δολοφονία, την έρευνα έχει αναλάβει το τμήμα της Ασφάλειας.

Ήδη, αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει να λαμβάνουν καταθέσεις από τους οικείους του άτυχου άνδρα, προκειμένου να διαπιστώσουν τα κίνητρα της δολοφονίας.

Επίσης, αναζητούν από το πρωί κάμερες στην ευρύτερη περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν το όχημα που πιθανόν να χρησιμοποίησε ο δράστης ή οι δράστες για να διαφύγουν.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ