Ελλαδα

Η κακοκαιρία Daniel «σφυροκοπά» τον Βόλο: Εγκλωβισμένοι οδηγοί - Πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα

«Είμαστε σε συναγερμό» δηλώνει ο Κ. Αγοραστός

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πλημμυρισμένος δρόμος στον Βόλο από την κακοκαιρία Daniel
Πλημμυρισμένος δρόμος στον Βόλο από την κακοκαιρία Daniel © taxydromos.gr

Κακοκαιρία Daniel - Βόλος: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, εγκλωβισμένοι οδηγοί και προβλήματα σε σπίτια και καταστήματα

Η κακοκαιρία Daniel «σφυροκοπά» σήμερα (5.9) τον Βόλο. Οι βροχές έχουν μετατρέψει δρόμους σε ποτάμια, ενώ η Πυροσβεστική έχει λάβει κλήσεις για απάντληση υδάτων από σπίτια και καταστήματα της περιοχής. Ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, απεύθυνε νωρίτερα έκκληση στους πολίτες να αποφύγουν τις μετακινήσεις και όσο διαρκεί η κακοκαιρία να παραμείνουν στο σπίτι τους. 

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, προβλήματα καταγράφονται σε Μαγνησία και Βόλο. Στον Βόλο φρεάτια έχουν σπάσει με αποτέλεσμα οι δρόμοι να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια. Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, η κίνηση στον περιφερειακό έχει διακοπεί, καθώς αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν στο ύψος του Πανθεσσαλικού. Το νερό κάλυψε τον δρόμο, ενώ κλήθηκε η Πυροσβεστική για να βοηθήσει στον απεγκλωβισμό των οδηγών. Έκκληση να παραμείνουν οι Βολιώτες στα σπίτια τους απηύθυνε και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας. Ο Κώστας Αγοραστός μιλώντας στο MEGA τόνισε ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη σε όλο τον νομό. «Να φύγει ο κόσμος από κάμπινγκ και παραλίες. Θα πέσει τόσο νερό σε 24 ώρες όσο σε μισό χρόνο. Είμαστε σε συναγερμό» είπε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvapi0a6pj9l) Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cvaq0hzy32k1)

Κακοκαιρία Daniel - Βόλος: Κλειστή η γραμμή Λάρισα - Βόλος

H γραμμή Λάρισα - Βόλος παραμένει κλειστή. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, η οδική πρόσβαση είναι ανέφικτη λόγω ακραίων φαινομένων. Το δρομολόγιο 11573 ακυρώνεται και δεν θα γίνει υποκατάσταση με λεωφορείο.

Κακοκαιρία Daniel - Βόλος: Νερά στο υπόγειο του Νοσοκομείου

Η κακοκαιρία πλήττει τον Βόλο από το βράδυ της Δευτέρας, οπότε και πλημμύρισε το υπόγειο του Νοσοκομείου Βόλου. Στο δεύτερο υπόγειο όροφο, που στεγάζονται η τεχνική υπηρεσία, το γκαράζ και τα λεβητοστάσια μπήκαν νερά και έγινε προσπάθεια να αποστραγγιστούν, και ταυτόχρονα να στεγανοποιηθούν οι υπόλοιποι χώροι για να μη δημιουργηθούν νέα πλημμυρικά φαινόμενα.

Πλημμύρισε το νοσοκομείο του Βόλου από την κακοκαιρία Daniel
Πλημμύρισε το νοσοκομείο του Βόλου από την κακοκαιρία Daniel © thenewspaper.gr

Oι δημόσιες υπηρεσίες στον Βόλο θα παραμείνουν κλειστές και οι υπάλληλοι δε θα μετακινηθούν υπό τον φόβο προβλημάτων. Κλειστά θα μείνουν και τα σχολεία, τα οποία βρίσκονται σε φάση προετοιμασίας για να υποδεχθούν τους μαθητές.

Διαβάστε επίσης »»» Συναγερμός για την κακοκαιρία Daniel: Πολύ μεγάλα ύψη βροχής σήμερα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ