Ελλαδα

Ποιες ταυτότητες του Σατανά είναι πιο σατανικές;

Γιατί οι συμπολίτες που ήθελαν να αποφύγουν τις ταυτότητες του Σατανά το έκαναν ανανεώνοντας τις παλιές ταυτότητες που επίσης είναι του Σατανά;

41586-784579.jpg
Μάνος Βουλαρίνος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ψηφιακή ταυτότητα
Νέες ταυτότητες: Πώς να τις βγάλετε

Οι παλιές αστυνομικές ταυτότητες, οι νέες ψηφιακές ταυτότητες, τα τσιπάκια και οι αντιδράσεις

Στην αρχή οι συμπολίτες που συνέρρεαν στα αστυνομικά τμήματα για να ανανεώσουν τις παλιές τους ταυτότητες προκειμένου να μην πάρουν τις νέες, με μπέρδευαν αρκετά. Όχι ως προς το αν έχουν πρόβλημα. Προφανώς ένας άνθρωπος που πιστεύει ότι σε μια ταυτότητα κρύβεται κάποιο σχέδιο για την κυριαρχία του Σατανά ή ότι μπορεί μια ταυτότητα να έχει «τσιπάκι γεωεντοπισμού» το οποίο να στέλνει σήμα 24 ώρες το 24ωρο προκειμένου να παρακολουθούνται όλες του οι κινήσεις (την ώρα που ο ίδιος άνθρωπος έχει κινητό το οποίο όντως έχει τέτοια δυνατότητα), έχει σίγουρα σοβαρό πρόβλημα. Ακόμα και η ιδέα ότι κάποιος έχει διάθεση να τον παρακολουθεί συνεχώς για να του κάνει κακό προδίδει διαταραχή. Το ότι κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει ότι είναι καλό, αν δεν σκοπεύεις να κάνεις κάποιο έγκλημα, να έχεις πάνω σου μια συσκευή που επιτρέπει να εντοπιστείς σε περίπτωση που σου συμβεί κάτι, μου φαίνεται τραγικό, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ούτε γιατί δεν πρέπει να παρκάρεις σε ράμπες αναπήρων οπότε ούτε αυτό μου φαίνεται περίεργο.

Αυτό που δεν μπορούσα να καταλάβω είναι το πώς οι συμπολίτες που ήθελαν να αποφύγουν τις ταυτότητες του Σατανά το έκαναν ανανεώνοντας τις παλιές ταυτότητες που επίσης είναι του Σατανά. Τσάμπα είχε αγωνιστεί εναντίον τους ο μακαριστός Χριστόδουλος με τις λαοσυνάξεις και τσάμπα είχε υπογράψει εναντίον τους ο Κωνσταντίνος ο Εργατικός; Τσάμπα τα αναθέματα στον Σημίτη και τσάμπα οι ορθόδοξοι αγώνες; Κάτι δεν μου πήγαινε καλά.

Το σκέφτηκα από δω, το σκέφτηκα από εκεί και κατέληξα στη μοναδική εξήγηση που στέκει: Οι άνθρωποι που πασχίζουν να κρατήσουν τις παλιές, αναθεματισμένες ταυτότητες δεν είναι απλοί χριστιανοί ορθόδοξοι, αλλά παλαιοσατανιστές. Σατανιστές της παράδοσης που θέλουν το χάραγμα του θηρίου να γίνει μέσω των παλαιών ταυτοτήτων και όχι μέσω των νέων. Είναι σατανιστές μερακλήδες που θέλουν τις πεντάλφες τους, τα κομμένα κεφάλια τράγου, τα κεριά τους και όχι τα κυκλώματα και τις άψυχες μηχανές. Διαφορετικά γιατί να αγωνίζονται να κρατήσουν ταυτότητες που τις έχει αναθεματίσει σύσσωμος ο κλήρος και κοτζάμ Καραμανλής;

Κι αν οι άνθρωποι που συνωστίζονται στα τμήματα δεν είναι σατανιστές, τότε σίγουρα είναι όσοι τους καθοδηγούν. Κι αυτό είναι μάλλον αυταπόδεικτο. Βλέπετε, οι καθοδηγητές του αγώνα εναντίον των νέων ταυτοτήτων εκπέμπουν το μήνυμά τους μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Μέσα από υπολογιστές και τα τσιπάκια τους. Αλλά όλα αυτά είναι εργαλεία του Διαβόλου. Είναι ποτέ δυνατόν ο Διάβολος να άφηνε να χρησιμοποιούν τα εργαλεία του άλλοι πέρα από τους ακολούθους του; Δύσκολο. Και μπράβο του.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ