Ελλαδα

Κρήτη: Παραδόθηκε στις αρχές ο νεαρός που πυροβόλησε τον 29χρονο στο κεφάλι

Ποια η κατάσταση του θύματος

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παραδόθηκε ο 22χρονος που πυροβόλησε στο κεφάλι 29χρονο στη Μεσαρά της Κρήτης
© neakriti.gr

Κρήτη - Πυροβολισμός 29χρονου στο κεφάλι: Παραδόθηκε ο 22χρονος δράστης - Το χρονικό της επίθεσης

Παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές της Κρήτης ο 22χρονος που φέρεται να πυροβόλησε στο κεφάλι τον 29χρονο φοιτητή στη Μεσαρά της Κρήτης. Η επίθεση καταγράφηκε στις αρχές του μήνα και μέχρι σήμερα ο δράστης δεν είχε εντοπιστεί από τις αρχές. Σε βάρος του 22χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας. 

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο 29χρονος Νίκος νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, με την πορεία της υγείας του να παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης, ενώ στο πλευρό του βρίσκονται οι γονείς του. «Εύχομαι σε κανένα γονιό να μην το ζήσει αυτό. Να βλέπει το κοπέλι του 15 μέρες στην Εντατική και να μην ξέρει αν τελικά θα ζήσει. Κοιτάω τις φωτογραφίες του παιδιού μου, θυμάμαι πώς τον είχαμε μεγαλώσει… τον έθρεψα με τόσο κόπο! Ένας άντρας καθαρός! Σε λίγους μήνες θα έπαιρνε το πτυχίο του και κάποιοι… επέλεξαν να του φυτέψουν μια σφαίρα στο κεφάλι!» λέει στη Νέα Κρήτη και την ΚΡΗΤΗ TV ο πατέρας του νεαρού Νίκου, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια διέμενε μόνιμα στην Αθήνα.

«Δεν τον γνώριζαν, έλειπε δέκα χρόνια, από εδώ» μας εξηγεί ο κ. Φανουράκης συμπληρώνοντας ότι «δεν μπορεί κανείς να μην είδε τίποτα. Ο θυμός μου έχει μετατραπεί σε κλάμα… Δεν είχα κλάψει ποτέ και τώρα έχω διαλύσει» λέει ο πατέρας του 29χρονου Νίκου, που προσθέτει ότι ο γιος του «θα έπαιρνε σε 2-3 μήνες πτυχίο από τη Γεωπονική και μας τα χαλάσαν όλα! Γιατί; Δεν τους άρεσε η φυσιογνωμία του; Δεν υπέκυψε στη μαγκιά τους; Θέλω να τους πιάσουν όλους!»

Το χρονικό της επίθεσης

Αρχικά θεωρήθηκε ότι ο νεαρός ίσως και να είχε αυτοπυροβοληθεί καθώς είχε εντοπιστεί ένα σημείωμα στο αυτοκίνητό του και εξαιτίας της ψυχολογικής κατάστασής του που ήταν γνωστή τελευταία, θεωρήθηκε και ως απόπειρα αυτοκτονίας. Όμως δεν υπήρχε όπλο. Ο 22χρονος που φέρεται να πυροβόλησε οδηγούσε αυτοκίνητό φίλου του με τον οποίο νωρίτερα είχαν πάει σε γλέντι και είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Ο 22χρονος άφησε τον 21χρονο φίλο του στην επιχείρηση του πατέρα του, πήρε το αυτοκίνητο και έφυγε. Το συμβάν σημειώνεται αμέσως μετά από αυτή την κίνηση. Ο 22χρονος που πυροβόλησε μετά την εκτροπή του οχήματος του 29χρονου διέφυγε προς Γαλιά και επανεμφανίζεται ώρες αργότερα να επιστρέφει το όχημα του φίλου του. Ο φίλος του τις επόμενες ώρες προσήχθη από την αστυνομία αφού το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 22χρονος ήταν δικό του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ