Ελλαδα

Εξιτήριο για την 43χρονη αστυνομικό που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της στη Λάρισα

Προφυλακιστέος ο 52χρονος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκα με κρυμμένο το πρόσωπό της και το χέρι της στο κεφάλι σε ασπρόμαυρη φωτογραφία
© Unsplash / Alexander Krivitskiy

Λάρισα: Εξιτήριο για την 43χρονη αστυνομικό μετά τον ξυλοδαρμό - Η άγρια επίθεση από τον σύζυγό της

Εξιτήριο έλαβε την Πέμπτη (11.8) από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας η 43χρονη αστυνομικός που κακοποιήθηκε από τον 52χρονο σύζυγο της πριν από μια εβδομάδα μέσα στο σπίτι τους. 

Σύμφωνα με το larissanet, η γυναίκα υποβλήθηκε το πρωί σε δεύτερη αξονική τομογραφία και αφού εξετάστηκε από τους θεράποντες ιατρούς, το απόγευμα της ίδιας μέρας έλαβε εξιτήριο. Χθες, επίσης, ο ιατροδικαστής Λάρισας, Χρήστος Κραββαρίτης, ολοκλήρωσε την έκθεση στην οποία επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι η γυναίκα φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής, θώρακος και κοιλίας, ενώ θα τεθεί και σε μακροχρόνιο πρόγραμμα οργανικής αποκατάστασης δεδομένης της κατάστασης της ως πολυτραυματίας.

Η γυναίκα και τα παιδιά της λαμβάνουν ψυχολογική υποστήριξη από τις πρώτες μέρες του συμβάντος. 

Λάρισα: «Προσπάθησε να πετάξει την αστυνομικό από το μπαλκόνι σέρνοντάς την απ’ τα μαλλιά»

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 53χρονος που ξυλοφόρτωσε άγρια την 43χρονη αστυνομικό στη Λάρισα. Ο δικηγόρος του θύματος δίνει νέα στοιχεία για την αγριότητα του περιστατικού και υποστηρίζει ότι ο κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, προσπάθησε να πετάξει τη γυναίκα από το μπαλκόνι.

Συγκεκριμένα, ο κ. Διαμαντής Μπασαράς δήλωσε πως ο κατηγορούμενος «προσπάθησε να τη σύρει από τα μαλλιά και να την πετάξει από το μπαλκόνι. Υπάρχουν κακουργηματικές πράξεις οι οποίες δεν έχουν διερευνηθεί και θα διερευνηθούν στο πλαίσιο της διαδικασίας. Υφίσταται και μια δεύτερη ταλαιπωρία το θύμα με ψέματα που διακινούνται τις τελευταίες ώρες σε ανακοινώσεις και δελτία Τύπου και στα οποία θα απαντήσει αρμοδίως. Εμπλέκονται ανώτατοι αξιωματικοί, προϊστάμενοι εισαγγελίας πρωτοδικών Λάρισας, χωρίς να υπάρχει κανένα στοιχείο και χωρίς να υπάρχει ούτε ψήγμα αλήθειας. Όσα λένε για τα μηνύματα είναι αποκυήματα της φαντασίας τους». 

Τι δήλωσε ο 53χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό της αστυνομικού

Στην απολογία του ο επιχειρηματίας που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, δήλωσε μετανιωμένος και τόνισε: «Είμαι απαράδεκτος για όσα έκανα και δεν μπορώ να δικαιολογήσω τον εαυτό μου, όμως δεν ήθελα να τη σκοτώσω. Δεν μπορούσα να αντιληφθώ τον πόνο και τη ζημιά που προκαλώ, το αντιλήφθηκα μετά τις τρεις ημέρες που βρίσκομαι στα κρατητήρια. Θόλωσα από τον θυμό».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ