Ελλαδα

«Ήμουν μεθυσμένος και δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο πολύ», λέει ο σύζυγος της αστυνομικού

«Είχε σκοπό να τη σκοτώσει» υποστηρίζει ο αδελφός της

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γυναίκα με κρυμμένο το πρόσωπό της και το χέρι της στο κεφάλι σε ασπρόμαυρη φωτογραφία
© Unsplash / Alexander Krivitskiy

Ξυλοδαρμός 43χρονης αστυνομικού στη Λάρισα: Η θέση του συζύγου της και η κατάσταση της γυναίκας

Στον ανακριτή Λάρισας αναμένεται να απολογηθεί ο 53χρονος σύζυγος της αστυνομικού για τον άγριο ξυλοδαρμό της 43χρονης μέσα στο σπίτι τους. Στα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς, ο κατηγορούμενος για απόπειρα δολοφονίας φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε καταλάβει το πόσο πολύ τη χτύπησε.

«Ήμουν μεθυσμένος και δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο πολύ», φέρεται να είπε συγκεκριμένα στους αστυνομικούς, την ώρα που οι λεπτομέρειες για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σοκάρουν. 

Ο αδελφός της 43χρονης αστυνομικού σε δηλώσεις του για τον άγριο ξυλοδαρμό της αστυνομικού μετάφερε τα λόγια του θύματος: «Νίκο με σκότωσε», φέρεται να της είπε. «Αυτός είχε δύο ώρες που τη χτυπούσε, από κάτω το νοικιάζει μια φίλη της. Άκουσε “βοήθεια με σκοτώνει”, τότε κάλεσε και την Αστυνομία. Όλο το σπίτι αίματα, λες και ήταν σφαγείο. Αν δεν καλούσε την Αστυνομία, θα τη σκότωνε, είχε σκοπό να τη σκοτώσει. Μύτες σπασμένες, ζυγωματικά, σαγόνι διαλυμένο, δε ξέρω πόσα δόντια της έχει σπάσει, χτύπημα στη σπλήνα, στο νεφρό. Δε γνωρίζεται το κορίτσι», δήλωσε ο αδελφός της 43χρονης. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cula1xtro71l)

Ξυλοδαρμός αστυνομικού στη Λάρισα - «Του είχα ζητήσει να χωρίσουμε»

Η 43χρονη αστυνομικός μέσα από το δωμάτιο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, μίλησε στην ΕΡΤ για τον άγριο ξυλοδαρμό της. «Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο.Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς. Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου», είπε 43χρονη αστυνομικός. 

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, η αστυνόμος είχε υποβάλλει μήνυση για απειλή, στο παρελθόν, στον σύζυγό της, ιδιοκτήτη ταβέρνας στη Νεάπολη Λάρισας. Μετά από αυτό φαίνεται πως το ζευγάρι είχε πάρει διαζύγιο, αλλά το τελευταίο χρονικό διάστημα ο 53χρονος έκανε προσπάθειες επαναπροσέγγισης, τις οποίες αποδέχθηκε δοκιμαστικά η αστυνομικός. Έμεναν στο ίδιο σπίτι, ωστόσο η αστυνομικός διαπίστωσε πως τίποτα δεν είχε αλλάξει στον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του, με την παθολογική ζήλια του να είναι ανυπόφορη και του είπε πως πρέπει να διακόψουν οριστικά.

Τα δύο παιδιά τους, που φοιτούν στο γυμνάσιο και δημοτικό αντίστοιχα ήταν σε κατασκήνωση. Μετά το περιστατικό, μεταφέρθηκαν στη γιαγιά τους, ενώ ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται μαζί τους προκειμένου να τους εξηγήσουν τι έχει συμβεί. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cuks3drfw3d5)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ