Ελλαδα

Χαλκιδική: Είχαν προαναγγείλει την εκτέλεση του 39χρονου επιχειρηματία στα social media;

Η φωτογραφία, το «coming soon» και το «Χ»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εικόνα στα social media στο στόχαστρο των αρχών για τη δολοφονία του 39χρονου επιχειρηματία στη Χαλκιδική
© Youtube

Χαλκιδική - Δολοφονία 39χρονου επιχειρηματία: Η προαναγγελία στα social media και ο τρόπος δράσης των εκτελεστών

Καλοσχεδιασμένο ξεκαθάρισμα λογαριασμών που φαίνεται ότι είχε προαναγγελθεί στα social media φαίνεται ότι ήταν η εν ψυχρώ εκτέλεση του 39χρονου επιχειρηματία από τη Βόρεια Μακεδονία στη Χαλκιδική τα ξημερώματα του Σαββάτου (15.7). Ο επιχειρηματίας που φέρεται να είχε «πάρε - δώσε» με τη μαφία στη χώρα του, είχε έρθει στην Ελλάδα για αποφύγει την εκτέλεση του συμβολαίου θανάτου σε βάρος του, όμως, δεν τα κατάφερε και έπεσε νεκρός από σειρά πυροβολισμών

Ο 39χρονος είχε το παρατσούκλι «Oki» και προγραμμάτιζε να μείνει έναν μήνα στο εξοχικό σπίτι που είχε νοικιάσει στη Χανιώτη Χαλκιδικής. Κοντά του τη στιγμή της εκτέλεσης από τους δύο δράστες με καλυμμένα χαρακτηριστικά ήταν ένας 45χρονος φίλος και συνεργάτης του. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε ιστοσελίδες της γειτονικής χώρας είχαν αναρτηθεί, με διαφορά ωρών, δύο φωτογραφίες του 39χρονου να βρίσκεται δίπλα σε μια παρέα ανδρών, οι οποίοι είχαν στα κεφάλια τους ένα κόκκινο «Χ». Στην πρώτη φωτογραφία στο κεφάλι του 39χρονου υπήρχε η φράση «cooming soon» και στη δεύτερη είχε αντικατασταθεί επίσης από ένα κόκκινο «Χ», αφού είχε ήδη «βγει από τη μέση».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cu3qpwwxcbkp)

Το χρονικό της εκτέλεσης του 39χρονου στη Χαλκιδική

Οι δύο εκτελεστές του 39χρονου επιχειρηματία, που φέρεται στη Βόρεια Μακεδονία να διατηρούσε καζίνο, επέβαιναν σε μηχανή. Για την εκτέλεση του επιχειρηματία χρειάστηκαν σιγαστήρα. Οι γυναίκες που βρίσκονταν μαζί με τον 39χρονο και τον 45χρονο άρχισαν να φωνάζουν σε βοήθεια και άμεσα κάλεσαν τον αριθμό 112. Όταν έφτασαν αστυνομικοί, οι δυο άνδρες είχαν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας της Κασσάνδρας. Ο 39χρονος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή, ενώ ο 45χρονος ήταν τραυματισμένος εκτός κινδύνου. 

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι οι εκτελεστές, πήδηξαν πάνω από τον μαντρότοιχο, έφτασαν μπροστά στη μεγάλη τζαμαρία, και πυροβόλησαν από το εξωτερικό του σπιτιού 19 φορές με πιστόλι διαμετρήματος 32 χιλιοστών. Στη συνέχεια οι δύο «εισαγόμενοι εκτελεστές» μπήκαν σε αυτοκίνητο και πρόλαβαν να διαφύγουν στο εξωτερικό. Κάμερες ασφαλείας φέρεται να έχουν καταγράψει το επιβατικό αυτοκίνητο με τις ξένες πινακίδες, κοντά στη βίλα πριν αλλά και μετά τη δολοφονική επίθεση.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cu3tcel3huwx)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ