Ελλαδα

Τουρίστρια χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στον Αποκορώνα Κρήτης

Η γυναίκα τραυματίστηκε ελαφριά

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό
© Eurokinissi/Stelios Stefanou

Κρήτη: Διεξάγονται έρευνες για την προέλευση του πυροβολισμού, από τον οποίο χτυπήθηκε ελαφριά τουρίστρια από την Ελβετία

Ελαφριά τραυματίστηκε Ελβετίδα τουρίστρια από αδέσποτη σφαίρα σε χωριό του Αποκόρωνα Χανίων το απόγευμα του Σαββάτου (15/7)

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ ΜΠΕ, η γυναίκα 46 ετών βρισκόταν με την οικογένεια της σε κατάστημα εστίασης στο Αποκόρωνα. 

Ξαφνικά, δέχτηκε στο ώμο της μία σφαίρα, η οποία όμως την τραυμάτισε επιφανειακά χωρίς να εισέλθει στο σώμα της.

Άμεσα ενημερώθηκαν οι αρχές για να εντοπίσουν τον χώρο από όπου ακουγόντουσαν άσκοποι πυροβολισμοί, οι οποίοι εικάζεται ότι αφορούσαν σε κοινωνική εκδήλωση.

Η 46χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, όπου περιποιήθηκαν το τραύμα της, το οποίο σύμφωνα με τους γιατρούς δεν εμπνέει ανησυχία.

Αστυνομικοί μέχρι αυτή την ώρα εκτελούν ελέγχους για τον εντοπισμό του χώρου, αλλά και του δράστη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντιπυραυλικό σύστημα
Ασπίδα του Αχιλλέα: Το Ισραήλ επιβεβαιώνει μεταφορά τεχνογνωσίας και κοινή χρήση λογισμικού με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις

«Η πρόσφατη συμφωνία Ελλάδας και Ισραήλ περιλαμβάνει μια πολυεπίπεδη αντιαεροπορική άμυνα με αναχαιτιστικά χαμηλής, μεσαίας και μεγάλης εμβέλειας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY