- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Έφοδος της αστυνομίας σε γηροκομείο στο Ηράκλειο - Καταγγελίες για άθλιες συνθήκες
Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης
Καταγγελίες ότι στοίβαζαν ηλικιωμένους σε μικρούς θαλάμους σε γηροκομείο στο Ηράκλειο
Έρευνα σε γηροκομείο στο Ηράκλειο πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί (11/7) αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας μετά από καταγγελίες για τις συνθήκες διαβίωσης των τροφίμων, αλλά και την άσχημη κατάσταση του κτιρίου.
Η έρευνα έγινε με εισαγγελική παραγγελία και είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του 60χρονου ιδιοκτήτη του γηροκομείου.
Οι καταγγελίες αφορούσαν στην καθαριότητα στους χώρους του γηροκομείου, αλλά και στην ακασταστασία που επικρατεί, με διάφορα αντικείμενα να είναι στοιβαγμένα ακόμη και σε σκάλες. Είχε καταγγελθεί όμως και θέμα στενότητας χώρου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είχε αναφερθεί ότι σε μικρούς θαλάμους διαμένουν ακόμη και τρία άτομα.
Παράλληλα, διαπιστώθηκαν φθορές στα ταβάνια των θαλάμων, έλλειψη εποπτείας των κλινών από προσωπικό, ακόμη και μη ύπαρξη εξόδων κινδύνου, ενώ ανησυχητική είναι και η φθορά στα κάγκελα στα μπαλκόνια.
Σημειώνεται ότι στον οίκο ευγηρίας φιλοξενούνται 92 ηλικιωμένοι.
Με πληροφορίες από ΕΡΤ, cretalive
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές θα τιμήσουν τη μνήμη του τραγουδιστή
Συνελήφθη για παράβαση σχετική με τη διατάραξη της τάξης
Στο νοσοκομείο πλήρωμα και οδηγός του ΙΧ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Λύθηκε το χειρόφρενο
Τι καιρό περιμένουμε στην Αττική
20 χρόνια μετά τη βύθισή του
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.