- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Θεσσαλονίκη: Σε ποιες περιοχές θα έχει πολύωρη διακοπή υδροδότησης αύριο
Χωρίς νερό από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι
Θεσσαλονίκη: Χωρίς νερό τα δυτικά της πόλης αύριο λόγω εργασιών
Σε πολύωρη διακοπή υδροδότησης στην περιοχή της Σταυρούπολης, που βρίσκεται στη δυτική Θεσσαλονίκη, προχωρά αύριο από τις εννέα το πρωί έως και τις δύο το μεσημέρι η ΕΥΑΘ ΑΕ, όπως γνωστοποιεί η εταιρεία με σχετική της ανακοίνωση.
Η διακοπή υδροδότησης οφείλεται σε εργασίες σύνδεσης νέων αγωγών στις οδούς Πεσόντων Ηρώων με Ευκλείδη, με Ρόδου, με Ηρακλείτου και Ναυαρίνου του δήμου Παύλου Μελά.
Λόγω των εργασιών, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΕΥΑΘ ΑΕ, θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Πεσόντων Ηρώων-Αμπελοκήπων-Μεγάλου Αλεξάνδρου- Πλατεία Τερψιθέας και τις παρακείμενες οδούς της ΔΕ Σταυρούπολης του Δήμου Παύλου Μελά.
«Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών», τονίζεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού θα γίνουν οι συγκεντρώσεις
Το έργο της Lamda Development αναμένεται να αποσυμφορήσει την παραλιακή λεωφόρο
Προχωρά η διαδικασία αγοράς του από την Περιφέρεια
Εγκρίθηκε το χρονοδιάγραμμα
Με αφορμή την εορτή του πολιούχου και προστάτη του νησιού Αγίου Γερασίμου
Αυξημένη είναι η κίνηση και σε άλλες κεντρικές οδικές αρτηρίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το παιδί δεν κοιμόταν γιατί πίστευε ότι κάνει αμαρτίες, λέει
Τρεις ημέρες συζητήσεων για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την προστασία του περιβάλλοντος και το μέλλον των νησιωτικών κοινοτήτων
Τον απεγκλώβισε η Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να γνωρίζετε
Οι φοιτητές στήνουν σκηνές στο Σύνταγμα, αύριο οι συγκεντρώσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.