- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: Σε ποιες περιοχές θα έχει πολύωρη διακοπή υδροδότησης αύριο
Χωρίς νερό από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι
Θεσσαλονίκη: Χωρίς νερό τα δυτικά της πόλης αύριο λόγω εργασιών
Σε πολύωρη διακοπή υδροδότησης στην περιοχή της Σταυρούπολης, που βρίσκεται στη δυτική Θεσσαλονίκη, προχωρά αύριο από τις εννέα το πρωί έως και τις δύο το μεσημέρι η ΕΥΑΘ ΑΕ, όπως γνωστοποιεί η εταιρεία με σχετική της ανακοίνωση.
Η διακοπή υδροδότησης οφείλεται σε εργασίες σύνδεσης νέων αγωγών στις οδούς Πεσόντων Ηρώων με Ευκλείδη, με Ρόδου, με Ηρακλείτου και Ναυαρίνου του δήμου Παύλου Μελά.
Λόγω των εργασιών, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΕΥΑΘ ΑΕ, θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Πεσόντων Ηρώων-Αμπελοκήπων-Μεγάλου Αλεξάνδρου- Πλατεία Τερψιθέας και τις παρακείμενες οδούς της ΔΕ Σταυρούπολης του Δήμου Παύλου Μελά.
«Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών», τονίζεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες
Ο πρώην σύντροφος κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο
Ποια μαθήματα ακολουθούν
Τα μαθήματα που εξετάζονται οι υποψήφιοι
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.