Ελλαδα

«Αυτή η υπόθεση έχει πολύ βάθος»: Η δικηγόρος της 12χρονης μετά τις νέες συλλήψεις

Εξελίξεων συνέχεια στην υπόθεση του Κολωνού

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Συνθήματα στο κατάστημα του Ηλία Μίχου
© EUROKINISSI

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Η δικηγόρος της ανήλικης για τις νέες συλλήψεις και την ψυχολογική κατάσταση του κοριτσιού

Σε τέσσερις νέες συλλήψεις προχώρησαν οι αρχές για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Κολωνό. Η δικηγόρος της ανήλικης, Ασπασία Ταραχοπούλου, δήλωσε σήμερα (23.6) στην ΕΡΤ ότι πρόκειται μία υπόθεση που έχει «πολύ βάθος». Το ανήλικο κορίτσι φέρεται να έχει αναγνωρίσει και καταγγείλει στις αρχές 34 εμπλεκόμενους.

«Αυτή η υπόθεση έχει πολύ βάθος. Υπάρχει κύκλωμα παιδικής κακοποίησης, παιδεραστίας και πορνογραφίας και έχει δρόμο», δήλωσε η κ. Ταραχοπούλου και πρόσθεσε ότι εκτιμά πως «οι τελευταίες συλλήψεις είναι αποτέλεσμα της τελευταίας κατάθεσης και της αναγνώρισης που ακολούθησε. Θεωρώ ότι είναι από αυτούς που αναγνώρισε το παιδί». Η 12χρονη, σύμφωνα με τη δικηγόρο της, δεν βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση, μιας και συνεχώς καλείται να ανασύρει από τη μνήμη της πρόσωπα και περιστατικά. «Συνεχώς υποβάλλεται σε καταθέσεις, Ανακαλεί συνεχώς νέα πρόσωπα και ζητάει μόνη της να τα υποδείξει και να τα πει γιατί θέλει να τιμωρηθούν όλοι αυτοί που της έκαναν ό,τι της έκαναν». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctjvvgr2dcgx)

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό - Νέες Συλλήψεις

Τέσσερις άνδρες, μεταξύ των οποίων και ο 63χρονος που είχε συλληφθεί στην Ομόνοια για να συναντήσει ανήλικη μαθήτρια, συνέλαβαν οι αστυνομικοί έπειτα από εντάλματα σύλληψης που εξέδωσε ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση των παιδοβιαστών του Κολωνού.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Πακιστάν, τον 63χρονο καθώς και τον 82χρονο φίλο του, στον οποίο φέρεται να γνώρισε την 12χρονη θύμα του Κολωνού. Οι συλλήψεις αυτές, ήταν αποτέλεσμα της έβδομης κατά σειράς κατάθεσης της 12χρονης στους αστυνομικούς του Ανηλίκων. Είχε αναγνωρίσει φωτογραφίες τους, ενώ είχε δώσει και συγκεκριμένα στοιχεία για τον κάθε ένα εξ αυτών. Που συναντήθηκαν, με τι μέσο είχαν έρθει και τι είχαν κάνει.

Ειδικά για τον 63χρονο, η ανήλικη, ήταν κατηγορηματική ότι ήταν αυτός ο άνδρας, που είχε δει σε οπτικό υλικό στο διαδίκτυο όταν προσπάθησε να κλείσει ραντεβού σε 15χρονη στην Ομόνοια. Αντί της κοπέλας όμως, εμφανίστηκε ο πατέρας της και η αστυνομία, που τον συνέλαβε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctjrf8eihbl5)

Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ