Ελλαδα

Έφοδος στο σπίτι του 63χρονου παιδόφιλου που συνελήφθη στην Ομόνοια - Τι αναζητούν οι αρχές

Συμπληρωματική κατάθεση θα δώσει η 12χρονη από τον Κολωνό

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
63χρονος παιδόφιλος συνελήφθη στην Ομόνοια ενώ περίμενε ανήλικη
© Youtube

Ομόνοια - 63χρονος παιδόφιλος: Έρευνες στο σπίτι του για πορνογραφικό υλικό και ραντεβού με άλλες ανήλικες - Συμπληρωματική κατάθεση από την 12χρονη

Έρευνα στο σπίτι του 63χρονου που έστελνε άσεμνες φωτογραφίες και πορνογραφικό υλικό σε ανήλικες, προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά, πραγματοποίησαν νωρίτερα οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ATHENS VOICE, μόλις πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Γ.Γεννηματάς, ο 63χρονος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Λίγες ώρες αργότερα, αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι του στο Κιάτο, το οποίο έκανα «φύλλο και φτερό». Οι αστυνομικοί αναζητούσαν ευρήματα που ενδεχομένως να τον συνδέουν με άλλες σεξουαλικές επιθέσεις σε ανήλικες, μετά και την αποκάλυψη της 12χρονης-θύμα του κυκλώματος παιδοβιαστών του Κολωνού, πως ο 63χρονος, ήταν ένας εκ των βιαστών της.

Σύμφωνα με τις ίδιες δημοσιογραφικές πληροφορίες, η ανήλικη, αναμένεται τις επόμενες ώρες, ίσως και σήμερα να δώσει συμπληρωματική κατάθεση για τον 63χρονο, ώστε να τον αναγνωρίσει και επίσημα, ώστε να ξεκινήσει η σε βάρος του διαδικασία.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctbjhur90lgp)

Η σύλληψη του 63χρονου στην Ομόνοια

Υπενθυμίζεται πως ο 63χρονος, είχε συλληφθεί το Σάββατο στην Ομόνοια, έπειτα από ραντεβού -που πίστευε ότι έκλεισε- με μια ανήλικη κοπέλα. Αντί αυτής, εμφανίστηκε ο πατέρας της, ο οποίος τον ακινητοποίησε έως ότου φτάσουν οι αστυνομικοί. Μόλις οδηγήθηκε στο τμήμα, δήλωσε αδιαθεσία και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Το «βαρύ» παρελθόν του 63χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος σήμερα Σ.Κ. είχε συλληφθεί το 1998 επειδή κακοποίησε σεξουαλικά μια 35χρονη -τότε- γυναίκα στα Πετράλωνα. Ο δράστης, είχε βάλει αγγελίες, αναζητώντας νεαρές γυναίκες για να κρατήσουν τα παιδιά του. Μόλις η άτυχη 35χρονη μπήκε στο σπίτι, διαπίστωσε πως δεν υπήρχαν παιδιά. Ξαφνικά δέχθηκε επίθεση από τον δράστη, ο οποίος τη βίασε. Μόλις η γυναίκα κατάφερε και έφυγε από το σπίτι-κολαστήριο, πήγε στην αστυνομία καταγγέλλοντας τον βιασμό, με τον δράστη να συλλαμβάνεται και να εκτίει ποινή φυλάκισης.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctbp329xj2w9)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ