Ελλαδα

Στον εισαγγελέα ο 63χρονος παιδόφιλος μετά τη νέα σύλληψη στο Αίγιο

Πιθανόν σήμερα η νέα κατάθεση της 12χρονης από τον Κολωνό

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
63χρονος παιδόφιλος συνελήφθη στην Ομόνοια ενώ περίμενε ανήλικη
© Youtube

Ομόνοια - 63χρονος παιδόφιλος: Στον εισαγγελέα μετά τη νέα σύλληψη - Συμπληρωματική κατάθεση από την ανήλικη

Στις δύο το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Κορίνθου ο 63χρονος άνδρας που μόλις πριν λίγα 24ωρα, είχε συλληφθεί στην Ομόνοια επειδή έστελνε άσεμνες φωτογραφίες και πορνογραφικό υλικό σε ανήλικη. Ο 63χρονος, που είχε αφεθεί ελεύθερος για την υπόθεση των φωτογραφιών, συνελήφθη εκ νέου, στο σπίτι του στο Αίγιο αυτή τη φορά, επειδή έπειτα από κατ' οίκον έρευνα βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες.

Όλα αυτά, διαδραματίζονται λίγο πριν την κατάθεση της 12χρονης, πιθανόν σήμερα, θύμα των παιδοβιαστών του Κολωνού, η οποία αναγνώρισε από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, τον 63χρονο ως έναν εκ των βιαστών της. Μάλιστα, το κορίτσι εκμυστηρεύτηκε στη θεία του πως ο 63χρονος την ...«έσπρωξε» και σε έναν ηλικιωμένο.

Οι αστυνομικοί αναμένουν την επίσημη κατάθεση της ανήλικης, προκειμένου να την αποστείλουν στον νέο εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση, ώστε να εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. Για την υπόθεση της 12χρονης, αυτή τη φορά.

Έφοδος στο σπίτι του 63χρονου παιδόφιλου που συνελήφθη στην Ομόνοια

Έρευνα στο σπίτι του 63χρονου που έστελνε άσεμνες φωτογραφίες και πορνογραφικό υλικό σε ανήλικες, προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά, πραγματοποίησαν νωρίτερα οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ATHENS VOICE, μόλις πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Γ.Γεννηματάς, ο 63χρονος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Λίγες ώρες αργότερα, αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι του στο Κιάτο, το οποίο έκανα «φύλλο και φτερό». Οι αστυνομικοί αναζητούσαν ευρήματα που ενδεχομένως να τον συνδέουν με άλλες σεξουαλικές επιθέσεις σε ανήλικες, μετά και την αποκάλυψη της 12χρονης-θύμα του κυκλώματος παιδοβιαστών του Κολωνού, πως ο 63χρονος, ήταν ένας εκ των βιαστών της.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctcadkl9756h)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ