Ελλαδα

Τροχαίο με δύο εφήβους στην Καλαμάτα: Το πατίνι τους συγκρούστηκε με ΙΧ

Η στιγμή του ατυχήματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ηλεκτρικό πατίνι
ΑΡΧΕΙΟ © Martin Katler/Unsplash

Καλαμάτα: Στο νοσοκομείο οι δύο έφηβοι που συγκρούστηκαν με ΙΧ ενώ επέβαιναν σε πατίνι

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην Καλαμάτα, όταν δύο 15χρονα παιδιά, που βρίσκονταν πάνω σε πατίνι, συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο.

Το τροχαίο σημειώθηκε στην διασταύρωση των οδών Κρήτης και Εθνικού Σταδίου, όταν τα δυο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, ηλικίας περίπου 15 ετών, που βρίσκονταν πάνω σε πατίνι συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, από την σύγκρουση το αγόρι κατέληξε κάτω από το αυτοκίνητο, ενώ το κορίτσι χτύπησε πάνω στο παρμπρίζ του οχήματος. Και τα δυο παιδιά διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το 15χρονο αγόρι ανταποκρίνεται στην επικοινωνία με τους γιατρούς και θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακτινολογικό έλεγχο, ενώ σε καλύτερη κατάσταση είναι η υγεία του κοριτσιού.

Το βίντεο της σύγκρουσης

Την ίδια ώρα, στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο από το σοβαρό τροχαίο στην Καλαμάτα. Στο βίντεο που παρουσίασε η ΕΡΤ, διακρίνεται το ΙΧ τη στιγμή που χτυπάει με φόρα το πατίνι και εκτινάσσει τα δύο παιδιά στον αέρα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctbrdju5829l)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ