- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αυτά είναι τα θέματα στα Μαθηματικά για τα ΓΕΛ
Δεύτερο μάθημα σήμερα για τους υποψηφίους των Πανελληνίων
Πανελλήνιες 2023 - Μαθηματικά: Τα θέματα στο δεύτερο μάθημα για τους υποψηφίους των ΓΕΛ
Στα Μαθηματικά εξετάστηκαν σήμερα Τρίτη (6.6) οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2023. Οι υποψήφιοι της Ομάδας Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής βρέθηκαν στα εξεταστικά κέντρα για να δώσουν το δεύτερο μάθημά τους, μετά τη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία στην οποία εξετάστηκαν την Παρασκευή (2.6).
Λίγο μετά τις 10:00 σήμερα το πρωί το Υπουργείο Παιδείας έδωσε στη δημοσιότητα τα θέματα στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι.
Σύμφωνα με την εκτίμηση του ΟΕΦΕ, τα θέματα χαρακτηρίζονται ευκολότερα από τα περσινά. «Καλύπτουν ευρύ μέρος της ύλης και οι καλά προετοιμασμένοι μαθητές δεν θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα».
Επιπλέον, αύριο Τετάρτη 7 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα αρχίσουν τις εξετάσεις των μαθημάτων ειδικότητας. Πιο συγκεκριμένα, θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.
Διαβάστε περισσότερα για τις Πανελλήνιες 2023
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το μοναδικό πενθήμερο για τους εργαζόμενους
Ρεκόρ επταετίας σε κρούσματα και θανάτους
Στη Σκάλα Μεσσηνίας η υψηλότερη
Τελικό προορισμό είχε το Σούνιο
Χωρίς ενεργό μέτωπο οι πυρκαγιές σε Περιβόλι Γρεβενών και Καστανιά Ημαθίας
Το περιστατικό είχε σημειωθεί τον περασμένο Ιούλιο στις σήραγγες της Κακιάς Σκάλας
Και τον Σεπτέμβριο θα συνεχιστούν οι υψηλές θερμοκρασίες
Ο διάσημος παρουσιαστής βρέθηκε στο ιστορικό πανηγύρι της Αγίας Αγάθη - Βίντεο
Στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Η ημερομηνία που πρέπει να προσέξετε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Με ευθύνη σου έχουν χαθεί ανθρώπινες ζωές» απαντά εκείνος -Το σχόλιο Τσατραφύλλια
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.