Ελλαδα

Ζάκυνθος: Τουρίστες άφησαν το ενός έτους παιδί τους στο αυτοκίνητο

Κλείδωσαν το αμάξι και πήγαν για ψώνια

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
© EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ζάκυνθος: Άλλο ένα περιστατικό με γονείς που άφησαν το παιδί τους στο αυτοκίνητο σημειώθηκε στο νησί του Ιονίου

Σε επαφές με την πρεσβεία της Δανίας στην χώρα μας βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές της Ζακύνθου, μετά τη σύλληψη ενός ζευγαριού τουριστών από τη Δανία, οι οποίοι κλείδωσαν στο αυτοκίνητο τους το μόλις ενός έτους παιδί τους για να πάνε να ψωνίσουν.

Ευτυχώς, σε αυτή την περίπτωση δεν είχαμε την ίδια κατάληξη με το τραγικό περιστατικό στην Άρτα, όπου το μικρό κορίτσι ενός φρεσκοπαντρεμένου ζευγαριού πέθανε με τον πλέον απάνθρωπο τρόπο.

Ωστόσο, όπως φαίνεται από τις μαρτυρίες κατοίκων στο Τσιλιβί, το ζευγάρι των Δανών είχε αφήσει το μωρό για τουλάχιστον μισή ώρα, μέχρι τη στιγμή που έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί οι οποίοι ενημερωθήκαν από περίοικους.

astynomikos-mwro-tsilibi-big

Σε βάρος του ζευγαριού των τουριστών, σχηματίσθηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Οι ίδιοι φέρεται να ανέφεραν μεταξύ άλλων πως το παιδί κοιμόταν και πως δεν ήθελαν να το ξυπνήσουν. Μάλιστα, υποστήριξαν πως πήγαν σε ένα μαγαζί που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το αυτοκίνητο, προκειμένου να το παρακολουθούν.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, είναι καλά στην υγεία του και δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα από την παραμονή του στο αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα Ζακύνθου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ