Ελλαδα

Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου ο οδηγός που παρασύρθηκε από ΙΧ και σκοτώθηκε στις Σέρρες

Κλειστά σήμερα σχολεία - Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΕΛΑΣ
ΑΡΧΕΙΟ © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Σέρρες: Τροχαίο δυστύχημα με θύμα 61χρονο διευθυντή σχολείου - Η μοιραία παράσυρση 

Διευθυντής του 8ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών ήταν ο Δημήτρης Χατζηαγοράκης, ο 61χρονος άνδρας που παρασύρθηκε από ΙΧ και άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Κυριακής (14.5) στο 35ο χιλιόμετρο του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού Λαγκαδά – Σερρών – Προμαχώνα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Δημήτρης Χατζηαγοράκης έχαιρε πολύ μεγάλης εκτίμησης και σεβασμού στην εκπαιδευτική κοινότητα των Σερρών, είχε σημαντική συνδικαλιστική δράση και ήταν διευθυντής την τελευταία δεκαετία στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα (15.5) στις 16:00 στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών και με απόφαση του Δημάρχου Σερρών το σχολικό συγκρότημα 8ο και 25ο Δημοτικά σχολεία Σερρών δεν θα λειτουργήσουν.

Σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Σερρών εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του για τον θάνατο του εκπαιδευτικού σημειώνοντας τα εξής: «Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών θρηνεί ένα ακόμα μέλος του. Ένα τραγικό συμβάν στέρησε τη ζωή του αγαπητού συναδέλφου Δημητρίου Χατζηαγοράκη διευθυντή του 8ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό παράδεισο Δημήτρη». 

Πώς έγινε η φονική παράσυρση 

Ο 61χρονος άντρας γύρω στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής (14.5), παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, αφού είχε τοποθετήσει τρίγωνο ασφαλείας λίγα μέτρα μακριά από το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 61χρονος προσέκρουσε αρχικά σε τσιμεντένιο διαχωριστικό διάζωμα και ακινητοποιήθηκε, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών του οχήματος. Έπειτα ο 61χρονος βγήκε από το αυτοκίνητο και τοποθέτησε τρίγωνο ασφαλείας. Καθώς όμως επέστρεφε στο όχημά του, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του 61χρονου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-csmk2oulsd29)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ