Ελλαδα

Στην Αλεξανδρούπολη υψώθηκε η μεγαλύτερη ελληνική σημαία

Καλύπτει επιφάνεια 618 τ.μ - Με αφορμή την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αλεξανδρούπολη: Υψώθηκε η μεγαλύτερη ελληνική σημαία επιφάνειας 618 τ.μ, με αφορμή την 103η επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης.
Η μεγαλύτερη ελληνική σημαία επιφάνειας 618 τετραγωνικών μέτρων υψώθηκε στην Αλεξανδρούπολη © Unsplash

Αλεξανδρούπολη: Υψώθηκε η μεγαλύτερη ελληνική σημαία επιφάνειας 618 τ.μ, με αφορμή την 103η επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης.

Η μεγαλύτερη ελληνική σημαία επιφάνειας 618 τετραγωνικών μέτρων, υψώθηκε σήμερα το πρωί στην Αλεξανδρούπολη, με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 103η επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης και ενσωμάτωσής της στον εθνικό κορμό,«Ελευθέρια Αλεξανδρούπολης 2023».

«Η ελληνική σημαία υψώθηκε παραπλεύρως του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αλεξανδρούπολης, με θέα το Θρακικό πέλαγος και το νησί της Σαμοθράκης», επισήμανε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Έβρου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.), Δημήτρης Κελεμίδης, προσθέτοντας «πρόκειται για το μεγαλύτερο, σε επιφάνεια σύμβολο κράτους, που έχει υψωθεί σε όλη την Ευρώπη».

Η εκδήλωση της ύψωσης του εθνικού μας συμβούλου στην Αλεξανδρούπολη, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Αλεξανδρουπολιτών και του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-csls8xat16hd)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ