- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συνελήφθη 46χρονος για το ριφιφί τραπεζικών θυρίδων στη Νέα Σμύρνη
Διεθνή εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν για τους δράστες
Σύλληψη κατηγορούμενου για την υπόθεση διάρρηξης τραπεζικών θυρίδων στη Νέα Σμύρνη - Εντοπίστηκε στη Σουηδία - Διεθνή εντάλματα για τους δράστες.
Τον έναν εκ των τριών Κολομβιανών που κατηγορούνται για το ριφιφί σε θυρίδες τραπεζικού υποκαταστήματος στη Νέα Σμύρνη το καλοκαίρι του 2022, εντόπισαν και συνέλαβαν αστυνομικοί στην Σουηδία.
Πρόκειται για έναν 46χρονο άνδρα, ο οποίος μαζί με δύο ακόμη ομοεθνείς του, τον περασμένο Ιούλιο έκλεψαν χρήματα και χρυσαφικά από θυρίδα υποκαταστήματος τράπεζας.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί στην χώρα μας ο 46χρονος Κολομβιανός, προκειμένου να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.
Υπενθυμίζεται πως μόλις πριν λίγες εβδομάδες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής είχαν φτάσει στην ταυτότητα των δραστών και εξέδωσαν διεθνή εντάλματα σύλληψης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ξεκάθαρος ο Έλληνας τραγουδιστής
Ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση
Συνελήφθη ένας 18χρονος, καθώς και δύο γυναίκες για υπόθαλψη
«Μαμά, σήμερα έφερε έναν φίλο μου...»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα στο gov.gr
«Υπήρχε έντονη μικροσεισμική ακολουθία εδώ και μήνες»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.