Ελλαδα

Διονύσης Σαββόπουλος: «Χρόνια Πολλά - Είμαι καλά, το αυτό επιθυμώ και δι’ υμάς»

Το πρώτο του μήνυμα μετά το εξιτήριο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διονύσης Σαββόπουλος: «Χρόνια Πολλά - Είμαι καλά, το αυτό επιθυμώ και δι’ υμάς»
© NDP PHOTO

Διονύσης Σαββόπουλος - Κορωνοϊός: «Χρόνια Πολλά - Είμαι καλά, το αυτό επιθυμώ και δι’ υμάς» - Η πρώτη ανάρτηση στο Facebook

Το πρώτο του μήνυμα μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό έστειλε ο Διονύσης Σαββόπουλος σε ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, λιγό μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός καλλιτέχνης έγραψε «χρόνια Πολλά. Είμαι καλά, το αυτό επιθυμώ και δι’ υμάς».

Ο Διονύσης Σαββόπουλος πήρε εξιτήριο σήμερα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν από την περασμένη Πέμπτη λόγω κορωνοϊού. Επειδή η υγεία του ήταν επιβαρυμένη με υποκείμενα συμπτώματα, οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή του. Όπως σημειώνεται στην ανάρτησή του, αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο Διονύσης Σαββόπουλος κόλλησε κορωνοϊό και «ευχαριστεί τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του ΥΓΕΙΑ και του ΜΗΤΕΡΑ που στάθηκαν πλάι του πασχαλιάτικα σε όλη την διάρκεια της νοσηλείας του».

Υπενθυμίζεται ότι ο Διονύσης Σαββόπουλος είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο Μητέρα την περασμένη Πέμπτη και οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να νοσηλευτεί σε κλίνη ΜΕΘ χωρίς να διασωληνωθεί.

Τέσσερις ημέρες μετά πήρε εξιτήριο.

Η ανάρτητη του Διονύση Σαββόπουλου

«Χρόνια Πολλά. Είμαι καλά, το αυτό επιθυμώ και δι' υμάς.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος νοσηλεύτηκε για λίγες μέρες με κορωνοϊό και από σήμερα βρίσκεται στο σπίτι του. Ευχαριστεί για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας. Επίσης ευχαριστεί τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του ΥΓΕΙΑ και του ΜΗΤΕΡΑ που στάθηκαν πλάι του πασχαλιάτικα σε όλη την διάρκεια της νοσηλείας του.

Σημ. Είναι η δεύτερη φορά που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Η πρώτη ήταν τον Δεκέμβριο του 2022».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ