- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βροχές και καταιγίδες τη Μεγάλη Τρίτη - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ
Ο καιρός σήμερα, Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου: Ανεβαίνει η θερμοκρασία - Πού θα βρέχει
Βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται σήμερα, Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου, κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο. σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με ένταση, το πρωί στο Αιγαίο και μετά το μεσημέρι στο Ιόνιο έως 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φθάσει τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου.
Καιρός: Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ
ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6, που βαθμιαία από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Θερμαϊκό πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους κυρίως στη Θράκη και την ανατολική Μακεδονία. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Στη δυτική Πελοπόννησο, τη δυτική Στερεά και τα νότια νησιά του Ιονίου νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες νωρίς το πρωί και εκ νέου το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι κυρίως στα ορεινά. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6, που από το μεσημέρι βαθμιαία θα ενισχυθούν στα 4 με 6 και στο Ιόνιο έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα σποραδικές καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση το απόγευμα. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, που από το απόγευμα βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στην Κρήτη σποραδικές καταιγίδες που βαθμιαία από το απόγευμα θα εξασθενήσουν. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Κρήτης.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στις βόρειες Κυκλάδες έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες που βαθμιαία από το απόγευμα θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΕΥΒΟΙΑ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και στα ορεινά λίγα χιόνια. Από νωρίς το απόγευμα ο καιρός βαθμιαία θα βελτιωθεί.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, που βαθμιαία από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Συναγερμός» από τον μετεωρολόγο για αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
H υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Ωλένη Ηλείας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Τι ισχύει για τις υπηρεσίες delivery
Αίτηση αναίρεσης από εισαγγελέα
Ιδιαίτερη μέριμνα ζητείται για τις Μονάδες Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής
Πορτοκαλί προειδοποίηση για τρεις περιοχές την Τετάρτη - Το θερμόμετρο θα αγγίξει ακόμα και τους 43 βαθμούς Κελσίου
Ο άνδρας που παρασύρθηκε από το σπασμένο παράθυρο
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη στην Αττική και ακόμα δύο περιφέρειες
Η πυρκαγιά καίει αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αδάμι Αργολίδας
Εξιτήριο σήμερα για τους δύο τουρίστες, μετά την επίθεση με μαχαίρι το πρωί της Τρίτης
Τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο
Για μεταπτυχιακές σπουδές, μεταδιδακτορική έρευνα και ερευνητικές επισκέψεις στο εξωτερικό
Νέα απάτη στη Σταυρούπολη με λεία χρυσές λίρες Αγγλίας και κοσμήματα μεγάλης αξίας
«Σε ευχαριστώ που άντεξες τη διάρκεια και δεν έφυγες όταν άρχισε να πονά»
Στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
Πού τίθενται σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα για πεζούς και οχήματα από τις 08:00 έως τις 20:00
Σο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.