Ελλαδα

Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο σε αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης

Έγκλημα δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της Αστυνομίας
© EUROKINISSI

Θεσσαλονίκη: Νεκρή γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητό της με τραύμα στο κεφάλι - Τα στοιχεία για εγκληματική ενέργεια

Συναγερμός έχει σημάνει το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης μετά τον εντοπισμό μιας νεκρής γυναίκας μέσα σε αυτοκίνητο σε αγροτική περιοχή στη Χαλκηδόνα, σήμερα (4.4) το πρωί.

Η γυναίκα, σχετικά νεαρής ηλικίας, αγνώστων λοιπών στοιχείων προς το παρόν, εντοπίστηκε νεκρή με ένα τραύμα στο κεφάλι. Καθόταν στη θέση του συνοδηγού του οχήματος, το οποίο εντοπίστηκε ξεκλείδωτο κοντά στο κοιμητήριο της Χαλκηδόνας.

Στο σημείο έφτασε ιατροδικαστής ο οποίος από μια πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια, ωστόσο περαιτέρω στοιχεία θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση στο νεκροτομείο Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί, αναζητούν τον ιδιοκτήτη του οχήματος ο οποίος το εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε. Το όχημα, εντοπίστηκε λίγο μετά τις 8.30 το πρωί και ήδη οι αστυνομικοί λαμβάνουν καταθέσεις από κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Επίσης, αναζητούν οπτικό υλικό από κάμερες σπιτιών και καταστημάτων προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν ίχνη του οδηγού ή και εάν επέβαιναν άλλα άτομα μέσα στο όχημα.

Προς το παρόν, οι αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης δεν μπορούν να πουν τίποτε ως προς τα κίνητρα της επίθεσης, η οποία έχει προκαλέσει την κινητοποίηση των αρχών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ