- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παραμένουν τα προβλήματα στην κίνηση μετά το τροχαίο νωρίς το πρωί στην Αθηνών- Κορίνθου
Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους
Λόγω τροχαίου που συνέβη λίγο μετά τις 5.30 το πρωί στη Λεωφόρο Αθηνών στο ρεύμα προς Αθήνα έχει παραμείνει το μποτιλιάρισμα στο ρεύμα προς Ελευσίνα στην έξοδο της λεωφόρου Αθηνών από το ύψος των διυλιστηρίων Ασπροπύργου μέχρι και την Λεωφόρο Κηφισού.
Επίσης στην έξοδο της Λεωφόρου Σχιστού από το ύψος του Νεκροταφείου προς τον Σκαραμαγκά.
Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισού από το ύψος της Λαχαναγοράς του Ρέντη μέχρι και την Νέα Φιλαδέλφεια. Ομοίως στην κάθοδο από τη γέφυρα Λυκόβρυσης μέχρι τα ΚΤΕΛ.
Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι την Λεωφόρο Καλαμακίου κι από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Κηφισού έως την πλατεία Ιπποδαμείας.
Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού από τον Άγιο Σώστη μέχρι την Διάκου.
Προβλήματα στη Διάκου αλλά και στην άνοδο της Καλλιρρόης/Αρδηττού/ Βασιλέως Κωνσταντίνου.
Καθυστερήσεις στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από τον Ευαγγελισμό προς τον Σύνταγμα.
Αυξημένη κίνηση στην άνοδο της Πειραιώς από το Γκάζι προς Ομόνοια, στη Σταδίου και στην Αχιλλέως προς την πλατεία Καραϊσκάκη.
Μποτιλιαρισμένη η Λεωφόρος Φυλής από το ύψος του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης μέχρι το Ζεφύρι και στα δύο ρεύματα.
Πολύ αυξημένη κίνηση στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, από την έξοδο της οδού Φιλαδέλφειας μέχρι και τον κόμβο της Λεωφόρου Ηρακλείου.
Προβλήματα και στο ρεύμα προς αεροδρόμιο προς Ελευσίνα από το ύψος της περιφερειακής Υμηττού και του Γέρακα προς την έξοδο της Λεωφόρου Πεντέλης.
Δυσκολίες στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισίας. Στην κάθοδο στο ύψος του Αμαρουσίου και από τον Φάρο Ψυχικού έως την Πανόρμου και στην άνοδο, από την Πανόρμου μέχρι και την Αγία Βαρβάρα και στα Σίδερα Χαλανδρίου.
Χαμηλές ταχύτητες στην κάθοδο της Μεσογείων, κατά μήκος του Χολαργού μέχρι το Ερρίκος Ντυνάν.
Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στρατιωτικά νοσοκομεία.
Δύσκολη η Εθνικής Αντιστάσεως προς τη Φιλολάου. Επίσης η Φιλολάου και η Υμηττού.
Προβλήματα θα συναντήσουμε τέλος στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του μετρό Ελληνικό και στα δύο ρεύματα.
Δείτε τον χάρτη με την κίνηση στους δρόμους
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνάντηση Νίκου Ταχιάου με τη Δήμαρχο Καλαμαριάς Χρύσα Αράπογλου για το μετρό και αυτοψία στο Flyover
Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου
Από την Πέμπτη 30 Απριλίου έως και την Κυριακή 3 Μαΐου
Κινητοποίηση μετά από καταγγελίες για παράνομο έργο 480 τ.μ. στον αιγιαλό των Αλυκών
Κατά τη διάρκεια της πολύωρης χειρουργικής επέμβασης το κορίτσι υπέστη επανειλημμένες ανακοπές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το χρονικό της υπόθεσης
Λόγω δοκιμών για την επέκταση προς την Καλαμαριά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Όλοι οι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους
Τι ισχύει με τις μεγάλες αλυσίδες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.