- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας από Κεντρική Ευρώπη τη Δευτέρα
Τι λένε Μαρουσάκης και Αρναούτογλου
Καιρός: Πρόγνωση για νέο κύμα κακοκαιρίας τη Δευτέρα, 27 Μαρτίου
Κύμα κακοκαιρίας από την Κεντρική Ευρώπη φαίνεται πως θα επηρεάσει και τη χώρα μας από την προσεχή Δευτέρα (27/3), σύμφωνα με όσα δείχνουν τα τελευταία μετεωρολογικά δεδομένα.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο μετεωρολόγος του Open, Κλέαρχος Μαρουσάκης, νέο κύμα κακοκαιρίας βρίσκεται προ των πυλών, ενώ αναμένεται να πέσουν και χιόνια ακόμα και σε υψόμετρα κάτω από τα 800 μέτρα. Μέχρι τότε, πάντως, ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος και μέσα στο Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία θα αγγίξει ακόμα και τους 25 βαθμούς Κελσίου. Συνεπώς, με καλές καιρικές συνθήκες θα πραγματοποιηθεί και η καθιερωμένη παρέλαση της 25ης Μαρτίου.
Για σήμερα Πέμπτη, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open, αναμένεται ηλιοφάνεια και περαιτέρω αύξηση της θερμοκρασίας, ενώ θα σημειωθούν στα ανατολικά και νότια και μερικές τοπικές βροχές. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα είναι ισχυροί έως και τα 7 μποφόρ.
Σάκης Αρναούτογλου για την επερχόμενη κακοκαιρία
Στο ίδιο μήκος κύματος για την επερχόμενη κακοκαιρία και ο παρουσιαστής καιρού της ΕΡΤ3 Σάκης Αρναούτογλου, ο οποίος προειδοποίησε για επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα της Δευτέρας (27/3), κυρίως στη Δυτική και στη Βόρεια Ελλάδα.
Όπως αναφέρει, ο καιρός αλλάζει και θα έχουμε ισχυρούς νοτιάδες, με χιονοπτώσεις αρχικά στις ορεινές περιοχές της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας.
Την Τρίτη όμως θα κάνουν την εμφάνισή τους βροχές, αλλά και χιόνια ακόμη και κάτω από τα 800 μέτρα, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη δεν αποκλείεται να σημειωθεί ακόμη και παγετός στα κεντρικά και βόρεια πεδινά, με τον Μάρτιο να κλείνει με αρκετό κρύο για την εποχή.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού θα γίνουν οι συγκεντρώσεις
Το έργο της Lamda Development αναμένεται να αποσυμφορήσει την παραλιακή λεωφόρο
Προχωρά η διαδικασία αγοράς του από την Περιφέρεια
Εγκρίθηκε το χρονοδιάγραμμα
Με αφορμή την εορτή του πολιούχου και προστάτη του νησιού Αγίου Γερασίμου
Αυξημένη είναι η κίνηση και σε άλλες κεντρικές οδικές αρτηρίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το παιδί δεν κοιμόταν γιατί πίστευε ότι κάνει αμαρτίες, λέει
Τρεις ημέρες συζητήσεων για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την προστασία του περιβάλλοντος και το μέλλον των νησιωτικών κοινοτήτων
Τον απεγκλώβισε η Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να γνωρίζετε
Οι φοιτητές στήνουν σκηνές στο Σύνταγμα, αύριο οι συγκεντρώσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.