Στην Κατερίνη η κηδεία της 34χρονης Αθηνάς που σκοτώθηκε στην τραγωδία των Τεμπών
Αφήνει πίσω ένα αγοράκι 2 μόλις ετών
Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Σήμερα η κηδεία της 34χρονης Αθηνάς - Τραυματισμένος στο νοσοκομείο ο σύζυγός της
Η σορός της 34χρονης Αθηνάς ταυτοποιήθηκε με τη μέθοδο του DNA την Πέμπτη και σήμερα Παρασκευή (3.3) συγγενείς και φίλοι ετοιμάζονται να πουν το τελευταίο αντίο στη νεαρή μητέρα που σκοτώθηκε κατά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.
Η κηδεία της 34χρονης θα γίνει στην Κατερίνη, την ώρα που ο σύζυγός της -επιβάτης και ο ίδιος της μοιραίας αμαξοστοιχίας- νοσηλεύεται τραυματισμένος. Η γυναίκα αφήνει πίσω της ένα αγοράκι μόλις δύο ετών και συντετριμμένη την οικογένειά της.
Posted by Katerini Press on Thursday, March 2, 2023
Βγήκε στη σύνταξη για να χαρεί το εγγονάκι του και σκοτώθηκε στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη
Ανάμεσα στους 57 νεκρούς βρίσκεται και συνταξιούχος αστυνομικός, ο οποίος είχε αποφασίσει να κάνει τα χαρτιά του για τη σύνταξη, προκειμένου να χαρεί το εγγονάκι του. Ο 54χρονος βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με τον 15χρονο γιο του, ενώ πριν από δύο χρόνια είχε χάσει τη γυναίκα του από καρκίνο.
Σύμφωνα με το thestival.gr, ο 54χρονος Βαγγέλης Μπουρνάζης και ο 15χρονος γιος του είναι δυο από τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών. Επέστρεφαν από ταξίδι στην Αθήνα, και είχε καημό να δει την εγγονούλα του, την τριών μηνών κορούλα του μεγάλου του γιου. Στον γυρισμό έκλεισε κουκέτα μαζί με τον 15χρονο γιο του.Ο Βαγγέλης Μπουρνάζης υπηρετούσε στην Τροχαία Λητής και άνθρωποι που τον γνώριζαν μιλούν για έναν υποδειγματικό αστυνομικό και έναν άξιο οικογενειάρχη.
Εκδίδονται τα πρώτα πιστοποιητικά θανάτου από τον δήμο Τεμπών
Ο δήμος Τεμπών εξέδωσε σήμερα τα πρώτα πιστοποιητικά θανάτου των θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. «Ήδη οι υπηρεσίες μας έχουν εκδώσει τα δύο πρώτα πιστοποιητικά θανάτου, με τα οποία οι συγγενείς των θυμάτων θα μπορέσουν να παραλάβουν τις σωρούς των δικών τους ανθρώπων από το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας», εξήγησε ο δήμαρχος στην ΕΡΤ.
Οι σχετικές διαδικασίες θα προχωρήσουν μέσω του δήμου Τεμπών μετά την ολοκλήρωση της ταυτοποίησης και των υπόλοιπων θυμάτων με τη μέθοδο του dna από τις αρμόδιες αρχές.
Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις για την τραγωδία στα Τέμπη
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.