Ελλαδα

Τέμπη: Τη Δευτέρα στην Κύπρο οι κηδείες της Αναστασίας Αδαμίδη και του Κυπριανού Παπαϊωάννου

Τριήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Αναστασία Αδαμίδη και ο Κυπριανός Παπαϊωάννου έχασαν τη ζωή στους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
© Facebook

Σύγκρουση τρένων με 57 νεκρούς στα Τέμπη: Στην Κύπρο η κηδεία της Αναστασίας Αδαμίδη και του Κυπριακού Παπαϊωάννου - Τριήμερο εθνικό πένθος στη χώρα

Τη Δευτέρα αναμένεται να τελεστούν οι κηδείες των δύο Κύπριων φοιτητών που έχασαν τη ζωή τους στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Οι σοροί της Αναστασίας Αδαμίδη και του Κυπριανού Παπαϊωάννου ταυτοποιήθηκαν μέσω DNA και θα ταξιδέψουν στην Κύπρο. 

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το απόγευμα της Κυριακής (5.3) καταφθάνει στην Κύπρο η σορός της Αναστασίας Αδαμίδη που επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία των Τεμπών. Θερμή παράκληση της οικογένειάς της προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ είναι να μην καλύψουν δημοσιογραφικά ούτε τη νεκρώσιμο ακολουθία, ούτε την ταφή της.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της οικογένειας αναφέρει: «Την πολυαγαπημένη μας κόρη και αδελφή Αναστασία Αδαμίδη, κηδεύουμε τη Δευτέρα 06/03/2023 και ώρα 14:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Πάφο και καλούμε όσους τιμούν τη μνήμη της να παραστούν. Η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια. Οι τεθλιμμένοι: γονείς, αδέλφια και λοιποί συγγενείς. Αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για στήριξη οικογένειας συγγενικού προσώπου με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η οικογένεια θα ήθελε δημόσια να παρακαλέσει τους λειτουργούς των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης όπως σεβαστούν την επιθυμία της να μην καλύψουν δημοσιογραφικά τ  νεκρώσιμο ακολουθία και ταφή. Αντιλαμβανόμαστε το δημόσιο ενδιαφέρον, θερμή παράκλησή μας όμως είναι αυτές οι πολύ ευαίσθητες προσωπικές στιγμές να μην τύχουν προβολής και δημοσιότητας. Ειλικρινά σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την αμέριστη συμπαράσταση». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cqwse21s985l)

Τη Δευτέρα 6/3/2023 στις 10:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου οδηγείται στην τελευταία του κατοικία και ο Κυπριανός Παπαϊωάννου. Παράκληση της οικογένειας, όπως στην εξόδιο ακολουθία παραστούν όλοι με λευκά ρούχα και αντί στεφάνων να δοθούν εισφορές διά την αποπεράτωση των έργων συντήρησης του Ιερού Ναού Αποστόλων Πέτρου και Παύλου εις μνήμη της Ψυχής του Κυπριανού.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cqwkt8xhabrl)

Η σορός του Κυπριανού καταφθάνει στην Κύπρο μαζί με εκείνη της άτυχης Αναστασίας, αύριο το απόγευμα με πτήση από τη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα για την τραγωδία στα Τέμπη

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ