Ελλαδα

Έξι ακόμη πρόσωπα κλήθηκαν από την ανακρίτρια για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό

Σήμερα και αύριο οι απολογίες τους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό - Σύνθημα έξω από το κατάστημα του Ηλία Μίχου
© EUROKINISSI

Κολωνός: Έξι ακόμη πρόσωπα κλήθηκαν από την ανακρίτρια - Πρώην διαιτητής ανάμεσα τους - Τι υποστηρίζει

Ακόμα έξι πρόσωπα φαίνεται πως βρίσκονται στο μικροσκόπιο της ανακρίτριας για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

Να θυμίσουμε πως στην τελευταία της κατάθεση, η 12χρονη 11 άτομα ακ των οποίων οι 5 συνελήφθησαν (οι 4 προφυλακίστηκαν ο ένας αφέθηκε ελεύθερος με όρους) και 6 ακόμη άτομα κλήθηκαν την Παρασκευή για εξηγήσεις.

Οι τελευταίοι πήραν προθεσμία ως σήμερα ή αύριο να καταθέσουν απολογητικό υπόμνημα, με το οποίο θα κριθεί αν θα προφυλακιστούν ή όχι.

Ανάμεσα σε αυτούς τους έξι βρίσκεται και ο οδοντοτεχνίτης, πρώην διαιτητής ο οποίος υπήρξε και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

Να σημειωθεί πως η ανήλικη υπέδειξε το κατάστημα του πρώην διαιτητή κατά τη κατάθεσή της στους αστυνομικούς. Ο 60χρονος υποστηρίζει ότι δεν είχε καμία επαφή με την ανήλικη και ότι έδινε μόνο στο κορίτσι και στα υπόλοιπα συγγενικά της μέλη χρήματα.

Όπως αναφέρει ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της μητέρας της ανήλικης, «το θέμα είναι ότι "έχει ξεκλειδώσει" η 12χρονη και αναγνωρίζει πολλά άτομα, που έχουν διαπράξει αυτά τα εγκλήματα εις βάρος της. Περιμένουμε πλέον να δούμε τώρα τα αντανακλαστικά των εισαγγελικών αρχών για να γίνουν οι συλλήψεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα» και πρόσθεσε:

«Είμαι σχεδόν σίγουρος, ότι υπάρχουν και άλλα κορίτσια, δυστυχώς, σε τέτοιες ηλικίες που έχουν πέσει θύματα των συγκεκριμένων ανθρώπων».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ