Ελλαδα

Κολωνός: Γνωστός πρώην διαιτητής καταθέτει για την υπόθεση με τη 12χρονη

Διατηρεί επαγγελματικό χώρο κοντά στο μαγαζί του Ηλία Μίχου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το μαγαζί του Ηλία Μίχου στον Κολωνό
Το μαγαζί του Ηλία Μίχου στον Κολωνό © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό - Πρώην διαιτητής στην ανακρίτρια

Στον Κολωνό η υπόθεση για τον βιασμό της 12χρονης έχει ολοένα νέα στοιχεία, καθώς οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Όπως μετέδωσε το Star, γνωστός πρώην διαιτητής καλείται να καταθέσει στην ανακρίτρια το πρωί της Δευτέρας (20/2).

Είναι ο ένας από τους 6 άνδρες που έχει ταυτοποιήσει η ΕΛΑΣ έπειτα από καταθέσεις της 12χρονης. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Star, πρόκειται για έναν 60χρονο πρώην διαιτητή ποδοσφαίρου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι παντρεμένος με δύο παιδιά και διατηρεί επαγγελματικό χώρο στον Κολωνό κοντά στο μαγαζί του Ηλία Μίχου. Ο συγκεκριμένος πρώην διαιτητής έχει αρκετές κοινωνικές επαφές και είναι γνωστός στον Κολωνό.

Το κατάστημα του πρώην διαιτητή υπέδειξε η 12χρονη σε κατάθεσή της στους αστυνομικούς. Ο 60χρονος ισχυρίζεται ότι δεν είχε καμία επαφή με την ανήλικη, επισημαίνοντας όμως ότι έδινε λίγα χρήματα τόσο στην ίδια όσο και σε άλλα συγγενικά της μέλη για να αγοράζουν φαγητό.

Έρχονται νέες συλλήψεις για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό

Εντός των επόμενων ημερών αναμένονται νεά εντάλματα σύλληψης για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό, όπως προανήγγειλε και ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της μητέρας της ανήλικης.

«Η συμπληρωματική κατάθεση του κοριτσιού άνοιξε ένα νέο κύκλο συλλήψεων και νομίζω ότι θα συνεχιστεί» τόνισε για την πολύκροτη υπόθεση βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό.

Και πρόσθεσε: «Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε -γιατί δεν μπορώ να πω κάτι σε σχέση με τη δικογραφία- έχει αναγνωρίσει και άλλα άτομα. Συνεπώς περιμένουμε και νέες συλλήψεις τις επόμενες ώρες ή μέρες».

Όσον αφορά στη μητέρα της 12χρονης που εκπροσωπεί, γνωστοποίησε ότι «θα καταθέσουμε εκ νέου αίτημα αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης της μητέρας και ευελπιστούμε ότι κάποια στιγμή η μητέρα προ δικαστηρίου θα αποφυλακιστεί».

Απ. Λύτρας: «Στις επόμενες ημέρες νέο αίτημα αποφυλάκισης της μητέρας»|19/2/23 | ΕΡΤ

Υπενθυμίζεται ότι τον δρόμο για τη φυλακή έχουν πάρει ο δερματολόγος και τρεις ακόμη συγκατηγορούμενοί του μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ