Ελλαδα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στη φυλακή ο δερματολόγος και τρεις ακόμη συγκατηγορούμενοι του

Τα νέα στοιχεία που εξετάζει η ανακρίτρια

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συνθήματα στο μαγαζί του 53χρονου Ηλία Μίχου στον Κολωνό
Συνθήματα στο μαγαζί του 53χρονου Ηλία Μίχου στον Κολωνό © EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό - Προφυλακιστέοι τέσσερις ακόμη άνδρες - Ανάμεσά τους και ο δερματολόγος

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι τέσσερις από τους πέντε συλληφθέντες για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Οι τρεις Έλληνες και ο ένας Πακιστανός κρίθηκαν προφυλακιστέοι, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ενώ ο δεύτερος Πακιστανός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Συγκεκριμένα, του επιβλήθηκε ο όρος να παρουσιάζεται τρεις φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς του και η καταβολή εγγύησης ύψους 5.000 ευρώ.

Η 33η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, έχει στα χέρια της στοιχεία που προέκυψαν από τις αστυνομικές έρευνες για τουλάχιστον πέντε ακόμη άτομα, τα οποία αξιολογεί, ώστε να διαπιστώσει εάν προκύπτουν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν την ενοχή των ατόμων.

Είναι πιθανό, τα άτομα αυτά να κληθούν για κατάθεση και μετά να αποφασιστεί εάν θα προφυλακιστούν ή όχι, αναφέρουν αστυνομικοί που συμμετέχουν στις έρευνες για την πολύκροτη υπόθεση με τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.

Υπενθυμίζεται ότι οι πέντε συλληφθέντες, κατέφτασαν σήμερα Παρασκευή (17/2) στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων λίγο μετά τις 09:00 το πρωί και οι καταθέσεις τους ολοκληρώθηκαν λίγο μετά τη μια και μισή το μεσημέρι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ