- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ελεύθερος ο ένας αλλοδαπός για την υπόθεση του Κολωνού
Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους ο ένας αλλοδαπός
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ένας εκ των δύο Πακιστανών, που συνελήφθη για την υπόθεση του Κολωνού.
Λίγο νωρίτερα, σύμφωνα με τη συνήγορό του, Βίκυ Πρωτογεράκη, ο εντολέας της εξετάστηκε από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση. «Τα στοιχεία που υπήρχαν σε βάρος του εντολέα μου ήταν η αναγνώρισή του από την 12χρονη μέσω μιας μικρής φωτογραφίας που του επέδειξαν, μεγέθους ίδιου με αυτές που έχουν οι αστυνομικές ταυτότητες και ότι ο εντολέας μου έχει ένα μαύρο μηχανάκι. Ο δικός μου εντολέας έχει λευκό μηχανάκι, δεν είχε ποτέ μαύρο, ενώ όπως ανέφερε στην ανακρίτρια, ουδέποτε είχε γνωρίσει την ανήλικη».
Ο νεαρός αλλοδαπός, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος με τον όρο να παρουσιάζεται τρεις φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και την καταβολή εγγύησης ύψους 5.000 ευρώ.
Ως προς τους υπόλοιπους κατηγορούμενους, οι τρεις ελληνικής καταγωγής άνδρες έχουν περάσει από το γραφείο της ανακρίτριας και αυτήν την ώρα εξηγήσεις δίνει ο δεύτερος αλλοδαπός άνδρας.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος
Τα μανιασμένα κύματα δεν σταματούσαν να χτυπούν στα βράχια
Το χρονικό της υπόθεσης
Ήταν μία από τις πρώτες αρκούδες στο κέντρο προστασίας
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
Άσπρη ημέρα είδαν κάτοικοι και επισκέπτες
Μπροστά ή πίσω οι δείκτες;
«Επαθα μίνι εγκεφαλικό όταν έκανα απεργία πείνας» είπε στην κατάθεσή του στο δικαστήριο
Τι ισχύει για τον Αργοσαρωνικό
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας
Το χρονικό της υπόθεσης
Η ανάρτησή της στο Instagram
Μηνύματα από το 112 στους κατοίκους της Εύβοιας
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.