Ελλαδα

Συναγερμός για την εξαφάνιση ηλικιωμένου ζευγαριού στη Μεσσηνία

Αγνοούνται από τις 23 Ιανουαρίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εξαφάνιση ζευγαριού από τη Μεσσηνία
© Silver Alert

Εξαφάνιση ηλικιωμένου ζευγαριού στη Μεσσηνία: Η διαδρομή με το αυτοκίνητό - Κανένα ίχνος τους από τις 23 Ιανουαρίου

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στη Μεσσηνία. Τα ίχνη του 83χρονου και της 80χρονης έχουν χαθεί από τις 23 Ιανουαρίου, ενώ πριν από λίγες ώρες εκδόθηκε Silver Alert. 

Πρόκειται για τον David Harrison Robinson, 83 ετών και η σύζυγός του, Lukretia Robinson, 80 ετών, οι οποίοι εξαφανίστηκαν από το σπίτι τους, στην περιοχή Ντάπια Μεθώνης, Δ. Πύλου Νέστορος στη Μεσσηνία, με το αυτοκίνητό τους μάρκας OPEL AGILA DIESEL 1300, μοντέλο 2009, χρώματος μπλε ελεκτρίκ, με αριθμό κυκλοφορίας ΚΜΤ7738. Το ζευγάρι, αναχώρησε από το σπίτι του στις 23 Ιανουαρίου 2023 με πιθανό προορισμό τη Μονεμβασιά Λακωνίας και έκτοτε αγνοείται.

Ο David Harrison Robinson έχει λευκά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,85μ και είναι αδύνατος. Φοράει καπέλο με μεγάλο γείσο.

Η Lukretia Robinson έχει γκρίζα μαλλιά (φοράει περούκα), καστανά μάτια, ύψος 1,50μ και είναι αδύνατη.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους τους το απόγευμα της 08/02/2023 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή τους. Η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Εξαφάνιση ζευγαριού από τη Μεσσηνία
© Silver Alert

ΠΡΟΣΦΑΤΑ