Ελλαδα

Η 47χρονη είχε καταγγείλει στην Αστυνομία τον 50χρονο λογιστή στο Μοσχάτο (βίντεο)

Πρόσφατο ξυλοδαρμό επιβεβαιώνει η ιατροδικαστική έκθεση

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 50χρονος λογιστής στο Μοσχάτο και η 47χρονη που ήταν παρούσα στον απαγχονισμό μέσα στο σπίτι επί της οδού Άνδρου
Ο 50χρονος λογιστής στο Μοσχάτο και η 47χρονη που ήταν παρούσα στον απαγχονισμό μέσα στο σπίτι επί της οδού Άνδρου © EUROKINISSI | Facebook

Απαγχονισμός στο Μοσχάτο - Ο 50χρονος λογιστής και η 47χρονη που κατηγορείται για το έγκλημα, είχαν πάει στην Αστυνομία το Σαββατοκύριακο

Στο Μοσχάτο η έρευνα της ΕΛΑΣ για τον απαγχονισμό του 50χρονου λογιστή-ασφαλιστή στο σπίτι επί της οδού Άνδρου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση είναι μια 47χρονη γυναίκα, η οποία απολογείται στον ανακριτή την Πέμπτη (19/1). Βίντεο-ντοκουμέντο τη δείχνει να βρίσκεται στο Μοσχάτο και να αναζητά το σπίτι του λογιστή, λέγοντας: «Φώναξε την αστυνομία, θα τον σκοτώσω».

Στα πρώτα της λόγια στους αστυνομικούς παραδέχτηκε ότι αυτή ήταν που έσπρωξε την καρέκλα πάνω στην οποία στηριζόταν ο 50χρονος ασφαλιστής, έχοντας περασμένη τη θηλιά στον λαιμό του από μονόζυγο στο Μοσχάτο. Είχε προηγηθεί άγριος καβγάς για οικονομικές διαφορές.

Η δικηγόρος της 47χρονης ξεκαθάρισε σε νέες της δηλώσεις ότι «δεν πρόκειται για έγκλημα στο Μοσχάτο αλλά για αυτοκτονία», υπογραμμίζοντας ότι η εντολέας της επιχείρησε να αποτρέψει την αυτοχειρία του 50χρονου.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν τον απαγχονισμό του 50χρονου στο Μοσχάτο|Μεσημεριανό ΔελτίοΕιδήσεων

Δύο 24ωρα πριν το έγκλημα στο Μοσχάτο η 47χρονη είχε καταγγείλει τον 50χρονο

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με δημοσίευμα στο «Πρώτο Θέμα», δύο ημέρες πριν από τον απαγχονισμό στο Μοσχάτο, η 47χρονη είχε καταγγείλει στην Αστυνομία τον 50χρονο. Οι δυο τους είχαν πάει στο ΑΤ Καλλιθέας το Σαββατοκύριακο. Ο άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος στο Μοσχάτο το βράδυ της Δευτέρας.

Η γυναίκα είχε δώσει στον λογιστή χρήματα για να τα επενδύσει. Ωστόσο, όταν η 47χρονη αποχώρησε από το ανθοπωλείο στο οποίο εργαζόταν, ζήτησε πίσω το αρχικό κεφάλαιο που επένδυσε από τον 50χρονο.

Τότε το θύμα επικαλέστηκε προσωρινή οικονομική δυσπραγία τής πρότεινε να τη βάλει μέτοχο σε εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων. Η γυναίκα συμφώνησε, με αποτέλεσμα να επενδύσει και άλλες χιλιάδες ευρώ, μαζί με συγγενικό της πρόσωπο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το χρωστούμενο ποσό έφθανε τις 200.000 ευρώ.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cpvaomergls1)

Από απαγχονισμό στο Μοσχάτο πέθανε ο 50χρονος λογιστής

Σημειώνεται ότι η ιατροδικαστική έκθεση δείχνει ότι ο θάνατος του 50χρονου ασφαλιστή στο Μοσχάτο οφείλεται σε απαγχονισμό, ωστόσο επιβεβαιώνει την ύπαρξη κακώσεων από παλαιότερο ξυλοδαρμό.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το Σαββατοκύριακο στο γραφείο του ασφαλιστή στην Καλλιθέα είχε σημειωθεί άγριο επεισόδιο με ξυλοδαρμό από άτομα που κατηγορούν τον 50χρονο ότι τους πήρε χρήματα για να τα επενδύσει και «τα έφαγε».

Στην πολύκροτη υπόθεση με τον απαγχονισμό στο Μοσχάτο ερώτημα παραμένει τι ισχύει με την εν διαστάσει σύζυγο του ασφαλιστή. Σύμφωνα με τα όσα είχε ισχυριστεί ο 50χρονος, η γυναίκα του σήκωσε χρήματα από τραπεζικούς λογαριασμούς και διέφυγε στο εξωτερικό. Μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει να την εντοπίσουν. Ο 50χρονος με την εν διαστάσει σύζυγό του είχαν δύο παιδιά.

Η 47χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία του 50χρονου στο Μοσχάτο είναι μητέρα τριών παιδιών. Οδηγήθηκε την Τρίτη (17/1), το απόγευμα, στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

Ποιος ήταν ο 50χρονος ασφαλιστής που βρέθηκε απαγχονισμένος στο Μοσχάτο

Σημειώνεται ότι ο 50χρονος εμφανιζόταν και ως σύμβουλος επενδύσεων. Αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφέρουν ότι δεν προκύπτει από πουθενά αυτό που ισχυριζόταν το θύμα, ότι η εν διαστάσει σύζυγός του σήκωσε τα χρήματα που είχε σε τραπεζικούς λογαριασμούς του και έφυγε στο εξωτερικό.

Αυτό, πάντως, που προκαλεί εντύπωση στους αστυνομικούς, που διερευνούν την υπόθεση είναι το γεγονός ότι δεν έχει εμφανιστεί, έως τώρα τουλάχιστον, κανένα από τα συγγενικά πρόσωπα του θύματος στην ΕΛΑΣ.

Η συγκεκριμένη υπόθεση συνοδεύεται από πολλά ερωτήματα, τα οποία παραμένουν ανοιχτά, με τους αστυνομικούς να κάνουν λόγο για μια σκοτεινή ιστορία βίας, απάτης και απειλών.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cpv92r237n2x)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ