Ελλαδα

Σε απαγχονισμό οφείλεται ο θάνατος του 50χρονου λογιστή στο Μοσχάτο (βίντεο)

Το πόρισμα του ιατροδικαστή και τα αναπάντητα ερωτήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το σπίτι στο Μοσχάτο, η 47χρονη κατηγορούμενη και ο 50χρονος ασφαλιστής που βρέθηκε απαγχονισμένος
Το σπίτι στο Μοσχάτο, η 47χρονη κατηγορούμενη και ο 50χρονος ασφαλιστής που βρέθηκε απαγχονισμένος © EUROKINISSI | Facebook

Απαγχονισμός στο Μοσχάτο - Η ιατροδικαστική έκθεση για τον 50χρονο λογιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος - Τι ισχυρίζεται η 47χρονη

Στο Μοσχάτο ο 50χρονος λογιστής-ασφαλιστής έχασε τη ζωή του από απαγχονισμό. Αυτό προκύπτει από την ιατροδικαστική έκθεση, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ωστόσο, όπως έδειξαν νωρίτερα και τα πρώτα στοιχεία από τη νεκροτομή στον 50χρονο λογιστή, υπάρχουν σημάδια από παλαιότερους ξυλοδαρμούς.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, τα στοιχεία της οποίας μπαίνουν στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τον απαγχονισμό στο Μοσχάτο, στη σορό του ασφαλιστή εντοπίστηκαν:

  • Κατάγματα στα πλευρά δεξιά και αριστέρα.
  • Εκχύμωση στο αριστερό χέρι και στον βραχίονα
  • Χτυπήματα στον θώρακα, τα οποία εκτιμάται ότι προκλήθηκαν πριν από 15 ημέρες.

Τα ευρήματα αυτά έρχονται να επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες για το επεισόδιο με ξυλοδαρμό στην επιχείρηση του 50χρονου στην Καλλιθέα το Σαββατοκύριακο, όπου είχαν πάει άτομα για να του ζητήσουν πίσω τα χρήματα που του είχαν εμπιστευτεί για να τα επενδύσει.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cpv88ufu49wh)

Τα δύο ερωτήματα για τον απαγχονισμό στο Μοσχάτο

Αυτό που αρχικά έγινε γνωστό ως αυτοκτονία άνδρα στο Μοσχάτο εξελίσσεται σε μια σκοτεινή ιστορία βίας, απάτης και απειλών με τα αναπάντητα ερωτήματα να είναι πολλά.

Πλέον, το ενδιαφέρον των αστυνομικών στρέφεται στις τοξικολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται τις επόμενες ημέρες. Η ΕΛΑΣ προσπαθεί να συνθέσει τα κομμάτια του παζλ στην υπόθεση με τον απαγχονισμό του 50χρονου λογιστή στο Μοσχάτο, επιχειρώντας να δωθούν απαντήσεις σχετικά με το:

  1. Πώς ακριβώς επήλθε ο θάνατος του ασφαλιστή και
  2. Αν ηταν νεκρός πριν ακόμη αντικρίσουν το πτώμα του οι αστυνομικοί στο μονόζυγο.

Σημειώνεται ότι ο 50χρονος φέρεται να είχε πει ότι η εν διαστάσει σύζυγός του σήκωσε χρήματα από τραπεζικούς του λογαριασμούς και διέφυγε στο εξωτερικό. Μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει να την εντοπίσουν.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cpv575zuypuh)

Τι ισχυρίζεται η 47χρονη για τον απαγχονισμό του 50χρονου στο Μοσχάτο

Για το έγκλημα στο Μοσχάτο με θύμα τον 50χρονο λογιστή-ασφαλιστή κατηγορείται η 47χρονη γυναίκα, η οποία φέρεται να έχει παραδεχτεί ότι αυτή ήταν που έσπρωξε την καρέκλα πάνω στην οποία στηριζόταν ο άνδρας, την ώρα που είχε περασμένη τη θηλιά στον λαιμό του. Με τον 50χρονο είχε οικονομικές διαφορές.

Στα πρώτα της λόγια στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά που τη συνέλαβαν στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας στο Μοσχάτο επί της οδού Άνδρου, η 47χρονη περιέγραψε τι συνέβη το βράδυ της Δευτέρας (16/1) στο σπίτι του 50χρονου ασφαλιστή.

«Είχε φάει 200.000 ευρώ από εμένα και από μέλη της οικογένειάς μου. Πήγα στο σπίτι του να ζητήσω εξηγήσεις, και να επιστρέψει τα χρήματα. Μία μου έλεγε ότι δεν υπήρχαν τα χρήματα, μία ότι υπήρχαν αλλά δεν μου έλεγε πού βρίσκονται. Εξαγριώθηκα και τον χτύπησα στο κεφάλι με ένα χριστουγεννιάτικο γυάλινο αντικείμενο με νερό. Έπειτα προσπάθησα να τον πνίξω με ένα κορδόνι, αλλά αντιστάθηκε. Τον τράβαγα βίντεο για να έχω αποδείξεις ότι μου είχε φάει τα λεφτά».

»Πήγα σε ένα άλλο δωμάτιο και όταν επέστρεψα τον βρήκα πάνω σε μια καρέκλα. Είχε φτιάξει έναν αυτοσχέδιο βρόχο με μια θηλιά από ζώνη σε μονόζυγο της πόρτας του υπνοδωματίου. Αυτά τα είχε βάλει εκεί πριν πάω εγώ στο σπίτι του. Εμφανιζόταν απελπισμένος που δεν μπορούσε να δώσει τα χρήματα και μου έλεγε ότι δεν αντέχει άλλο και θα αυτοκτονήσει. "Με τόσα λεφτά που μου έφαγες, πέρνα το κεφάλι σου και αυτοκτόνησε'' του είπα. Όταν πέρασε τη θηλιά στο κεφάλι του, κλώτσησα την καρέκλα και εκείνος κρεμάστηκε», φέρεται να είπε η 47χρονη κατηγορούμενη.

Σημειώνεται ότι στα χέρια της Αστυνομίας υπάρχει βίντεο μέσα από το σπίτι του 50χρονου ασφαλιστή στο Μοσχάτο, το οποίο τράβηξε η 47χρονη και δείχνει την προσπάθειά της να τον πνίξει – όχι όμως τη στιγμή της δολοφονίας. «Θα σε σκοτώσω εγώ, γιατί εάν πας στη φυλακή δεν θα πάθεις τίποτα» ακούγεται να λέει λίγο πριν σταματήσει η λήψη. Η 47χρονη κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οδηγείται στον ανακριτή για να απολογηθεί την Πέμπτη (19/1).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ