Ελλαδα

Δολοφονία ο απαγχονισμός στο Μοσχάτο: Η 47χρονη ομολόγησε ότι έσπρωξε την καρέκλα

Ποιο ήταν το κίνητρό της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
(φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI /ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Μοσχάτο: Η 47χρονη ομολόγησε τον απαγχονισμό του 50χρονου: Εκείνη έσπρωξε την καρέκλα 

Η 47χρονη γυναίκα που ήταν μαζί με τον άνδρα που βρέθηκε απαγχονισμένος στο Μοσχάτο ομολόγησε ότι η ίδια έσπρωξε την καρέκλα με αποτέλεσμα τον θάνατο του 50χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 50χρονο θύμα ήταν λογιστής και, βάσει όσων είπε η γυναίκα στις Αρχές, της χρωστούσε χρήματα.

Η 47χρονη είπε στους αστυνομικούς πως το βράδυ της Δευτέρας μετέβη στο σπίτι στο Μοσχάτο προκειμένου να συζητήσει με τον άνδρα, αλλά τσακώθηκαν. Τότε, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση της γυναίκας, πήρε ένα κορδόνι και προσπάθησε να πνίξει τον άνδρα. Ωστόσο, αντέδρασε και την απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει.

Ωστόσο, η ίδια προσθέτει στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς πως ο 50χρονος, πριν φτάσει η ίδια στο διαμέρισμα, είχε πάρει μια ζώνη, την είχε κρεμάσει σε μονόζυγο και είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει.

Τελικά όμως η γυναίκα ομολόγησε πως, ενώ ο 50χρονος βρισκόταν πάνω σε καρέκλα, με τη ζώνη περασμένη στον λαιμό του και κρεμασμένη από το μονόζυγο, εκείνη τον παρότρυνε να αυτοκτονήσει. Όταν όμως εκείνος δεν το έκανε, τότε η 47χρονη έσπρωξε την καρέκλα, με συνέπεια τον απαγχονισμό του 50χρονου.

Το χρονικό της υπόθεσης

Στην οδό Άνδρου 7 στο Μοσχάτο, χθες Δευτέρα, οι αστυνομικοί εντόπισαν το θύμα, κρεμασμένο με μια ζώνη από ένα μονόζυγο. Στο σπίτι, εντοπίστηκε η 50χρονη η οποία αρχικά δήλωσε ότι είχαν φιλικούς δεσμούς αλλά και οικογενειακές σχέσεις με το θύμα.

Η γυναίκα έδωσε αρκετές και διαφορετικές εξηγήσεις στους αστυνομικούς για τις σχέσεις της με τον 50χρονο άνδρα και όπως τελικά προέκυψε, είχαν προστριβές για οικονομικά θέματα. Φέρεται να του είχε δανείσει ένα σημαντικό ποσό το οποίο δεν της επέστρεφε. Βέβαια, όπως διαπιστώθηκε, δεν ήταν η μόνη αφού το θύμα, είχε δανειστεί και από άλλα πρόσωπα χρήματα, χωρίς ποτέ να τους ξεπληρώσει.

Η ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών- η οποία ανέλαβε την υπόθεση, παρά το γεγονός ότι διοικητικά το Μοσχάτο ανήκει στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιώς, όμως λόγω έλλειψης νεκροτόμου δεν μπορούσε να αναλάβει την νεκροτομή- θα πραγματοποιήσει σήμερα το πρωί τις απαραίτητες έρευνες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ