Ελλαδα

Βίντεο - ντοκουμέντο από το Μοσχάτο: Η 47χρονη αναζητά το σπίτι του 50χρονου λογιστή

Οπτικό υλικό από κλειστό κύκλωμα

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μοσχάτο: Βίντεο - ντοκουμέντο με τη 47χρονη να αναζητά το σπίτι του 50χρονου λογιστή
Το σπίτι του 50χρονου λογιστή στο Μοσχάτο © Facebook

Μοσχάτο: Αυτή είναι η 47χρονη που αναζητά το σπίτι του 50χρονου λογιστή στο Μοσχάτο

Οπτικό υλικό που δείχνει την 47χρονη που κατηγορείται για την υπόθεση θανάτου του 50χρονου λογιστή στο Μοσχάτο, αποκαλύπτει η Athens Voice. Πρόκειται για βίντεο από κλειστό κύκλωμα, που στις επτά και επτά πρώτα λεπτά καταγράφει την 47χρονη να μπαίνει σε ένα κατάστημα - συνεργείο αυτοκινήτων.

Εκεί, όπως φαίνεται στο οπτικό υλικό, συνομιλεί με τον ιδιοκτήτη και τον ρωτά που μένει ο 50χρονος άνδρας. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος της απαντά πως δεν γνωρίζει το πρόσωπο που ψάχνει, και η ίδια, εμφανίζεται στο βίντεο να φεύγει από το σημείο.

Σε κάποια στιγμή μάλιστα, γυρνά προς τον άνθρωπο που νωρίτερα είχε ζητήσει πληροφορίες και του λέει: «φώναξε την αστυνομία, θα τον σκοτώσω».

Σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα 

Υπενθυμίζεται ότι η έρευνα για τον απαγχονισμένο άνδρα και τις συνθήκες θανάτου του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με την Αστυνομία να προσπαθεί να συνθέσει τα κομμάτια του παζλ μετά την ομολογία της 47χρονης γυναίκας, η οποία ήταν παρούσα όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας επί της οδού Γράμμου.

Από την πρώτη στιγμή στο τραπέζι είχε πέσει και το σενάριο να μην πρόκειται για αυτοκτονία αλλά για έγκλημα. «Τον βοήθησα, του έσπρωξα την καρέκλα» φέρεται να παραδέχτηκε η 47χρονη στους αστυνομικούς για το έγκλημα στο Μοσχάτο με θύμα τον 50χρονο άνδρα.

Ο απαγχονισμός του 50χρονου στο Μοσχάτο συνέβη το βράδυ της Δευτέρας (16/1). Νωρίτερα, κάτοικοι είχαν ειδοποιήσει στους αστυνομικούς, καθώς άκουσαν έντονες φωνές, οι οποίες μαρτυρούσαν έντονο καβγά στο διαμέρισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών. Εργαζόταν ως λογιστής. Συλλυπητήρια μηνύματα έχουν αναρτηθεί στα social media για τον θάνατό του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ