Ελλαδα

Τι δείχνει το βίντεο που τράβηξε η 47χρονη στο σπίτι του λογιστή

«Θα σε σκοτώσω εγώ, γιατί αν πας φυλακή δεν θα πάθεις τίποτα»

Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Απαγχονισμός στο Μοσχάτο - Το βίντεο που τράβηξε η 47χρονη στο σπίτι του απαγχονισμένου λογιστή - Τι δείχνει - Σε εξέλιξη η έρευνα για το έγκλημα

Στο Μοσχάτο, στην υπόθεση με τον απαγχονισμό του 50χρονου ασφαλιστή - λογιστή στο σπίτι επί της οδού Άνδρου, οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Τα νέα στοιχεία δείχνουν ότι πίσω από τον απαγχονισμό του λογιστή κρύβεται μια σκοτεινή ιστορία βίας, απάτης και απειλών.

Στη διάθεση της Αστυνομίας υπάρχει μεταξύ άλλων ένα βίντεο λίγων λεπτών που τράβηξε με το κινητό της τηλέφωνο η 47χρονη στο Μοσχάτο, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του 50χρονου.

Σε αυτό, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, φαίνεται η 47χρονη να επιχειρεί να πνίξει τον λογιστή. Το βασικό σενάριο που εξετάζεται στην πολύκροτη υπόθεση στο Μοσχάτο είναι ο ασφαλιστής να ανέβηκε στην καρέκλα, να πέρασε τη θηλιά στον λαιμό του και η 47χρονη να κλότσησε την καρέκλα. 

Παράλληλα, όμως, δεν έχει βγει από το κάδρο των ερευνών το ενδεχόμενο να υπάρχει και συνένοχος στο έγκλημα.

Το βίντεο μέσα στο σπίτι στο Μοσχάτο λίγο πριν τον απαγχονισμό του 50χρονου λογιστή

Πριν συμβεί ο απαγχονισμός στο Μοσχάτο είχε προηγηθεί άγριος καβγάς ανάμεσα στη 47χρονη και τον 50χρονο, καθώς υπήρχαν οικονομικές διαφορές. Η 47χρονη κατηγορούσε τον ασφαλιστή ότι της έφαγε λεφτά.

Κάποια στιγμή η κατηγορούμενη έβαλε το κινητό τηλέφωνό της σε ένα τραπέζι, με ενεργοποιημένη τη λειτουργία του βίντεο. Η κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που η γυναίκα να προσπαθεί να τον πνίξει με ένα λευκό κορδόνι και να του φωνάζει «θα σε σκοτώσω εγώ, γιατί εάν πας στη φυλακή δεν θα πάθεις τίποτα».

Μετά από λίγο η λήψη σταματά. Γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία για τις φωνές που ακούγονταν. Οι αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι στο Μοσχάτο, όπου τους ανοίγει η 47χρονη. Ο 50χρονος λογιστής - ασφαλιστής ήταν απαγχονισμένος.

«Τον σκότωσα, γιατί μου έφαγε 200.000 ευρώ» φέρεται να ομολόγησε η 47χρονη στους αστυνομικούς, προσθέτοντας ότι αυτή ήταν που του έσπρωξε την καρέκλα, πάνω στην οποία είχε ανέβει ο 50χρονος για να κρεμαστεί.

Ποιος ήταν ο 50χρονος ασφαλιστής που βρέθηκε απαγχονισμένος στο Μοσχάτο - Τα σημάδια από πρόσφατο ξυλοδαρμό

Σημειώνεται ότι ο 50χρονος διατηρούσε και επιχείρηση ενοικίασης αυτοκινήτων στην περιοχή της Καλλιθέας. Όπως έγινε γνωστό, το περασμένο Σάββατο σημειώθηκε επεισόδιο στην επιχείρησή του με τη 47χρονη και άλλα άτομα που τον κατηγορούσαν ότι δεν τους γύριζε τα χρήματα που του είχαν δώσει για επενδύσεις.

Η ΕΛΑΣ αναμένει το πόρισμα του ιατροδικαστή που πρόκειται να ρίξει άπλετο φως σχετικά με το πώς ακριβώς επήλθε ο θάνατος του 50χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος στο Μοσχάτο και εάν ήταν νεκρός πριν ακόμη αντικρίσουν το πτώμα του οι αστυνομικοί στο μονόζυγο.

Οι ίδιες αστυνομικές πηγές ξεκαθαρίζουν ότι δεν προκύπτει από πουθενά αυτό που ισχυριζόταν το θύμα, ότι η σύζυγός του σήκωσε τα χρήματα που είχε σε τραπεζικούς λογαριασμούς του και έφυγε στο εξωτερικό.

Ο 50χρονος λογιστής - ασφαλιστής στο Μοσχάτο ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά. Αυτό που προκαλεί εντύπωση, πάντως, στους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση είναι το γεγονός ότι δεν έχει εμφανιστεί, έως τώρα τουλάχιστον, κανένα από τα συγγενικά πρόσωπα του θύματος στην ΕΛΑΣ.

Η συγκεκριμένη υπόθεση συνοδεύεται από πολλά ερωτήματα, τα οποία παραμένουν ανοιχτά, την ώρα που τα πρώτα στοιχεία από τη νεκροτομή δείχνουν σημάδια από παλιότερους ξυλοδαρμούς στον 50χρονο λογιστή.

Τι λέει η δικηγόρος της 47χρονης για τον απαγχονισμό στο Μοσχάτο και τον θάνατο του ασφαλιστή

Για μια «τραγική ιστορία» κάνει λόγο η δικηγόρος της 47χρονης, αναφερόμενη στον απαγχονισμό του 50χρονου ασφαλιστή στο Μοσχάτο.

Όπως ισχυρίζεται, σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ, «δεν πρόκειται για έγκλημα αλλά για αυτοκτονία», υπογραμμίζοντας ότι η 47χρονη επιχείρησε να την αποτρέψει.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, η εντολέας της αρνείται την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και αποδέχεται μόνο τη συμμετοχή της στην αυτοκτονία του 50χρονου. Η 47χρονη πήγε να ζητήσει τα χρήματά της και «βρέθηκε μπροστά σε ένα σκηνικό θανάτου».

Υπενθυμίζεται ότι στη δημοσιότητα έχει δοθεί βίντεο ντοκουμέντο από το Μοσχάτο με την 47χρονη να αναζητά το σπίτι του 50χρονου λογιστή.