Ελλαδα

Πώς έγινε το έγκλημα στο Μοσχάτο - Ο απαγχονισμός του 50χρονου και ο καβγάς που προηγήθηκε (βίντεο)

Τα αναπάντητα ερωτήματα - Τι αναφέρει κάτοικος

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Απαγχονισμός στο Μοσχάτο - Η ομολογία για το έγκλημα από τη 47χρονη - 50χρονος λογιστής το θύμα - Ο καβγάς για τις οικονομικές διαφορές που προηγήθηκαν

Στο Μοσχάτο η έρευνα για τον απαγχονισμένο άνδρα και τις συνθήκες θανάτου του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με την Αστυνομία να προσπαθεί να συνθέσει τα κομμάτια του παζλ μετά την ομολογία της 47χρονης γυναίκας, η οποία ήταν παρούσα όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας επί της οδού Γράμμου.

Από την πρώτη στιγμή στο τραπέζι είχε πέσει και το σενάριο να μην πρόκειται για αυτοκτονία αλλά για έγκλημα. «Τον βοήθησα, του έσπρωξα την καρέκλα» φέρεται να παραδέχτηκε η 47χρονη στους αστυνομικούς για το έγκλημα στο Μοσχάτο με θύμα τον 50χρονο άνδρα.

Ο απαγχονισμός του 50χρονου στο Μοσχάτο συνέβη το βράδυ της Δευτέρας (16/1). Νωρίτερα, κάτοικοι είχαν ειδοποιήσει τους αστυνομικούς καθώς άκουσαν έντονες φωνές, οι οποίες μαρτυρούσαν έντονο καβγά στο διαμέρισμα.

Η μαρτυρία κατοίκου για τον απαγχονισμό στο Μοσχάτο

Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου στο «Πρώτο Θέμα», η γυναίκα φέρεται να φώναξε: «Πάρε τηλέφωνο την αστυνομία, θα τον σκοτώσω τον πο@στ#».

«Γύρω στις 5 το απόγευμα, χθες, ήρθε μια μελαχρινή σγουρομάλλα κυρία μετρίου αναστήματος και με ρώτησε αν ξέρω κάποιον κύριο (σ.σ. το όνομα του θύματος)» δήλωσε ο κάτοικος.

Και πρόσθεσε: «Της είπα ότι Γράμμου 45 είναι ένα τετράγωνο πιο κάτω... Φεύγοντας εκείνη μου φώναξε "Πάρε τηλέφωνο την αστυνομία, θα τον σκοτώσω τον πο@στ#».

«Γύριζε γύρω γύρω από την πολυκατοικία, ψάχνοντας το θύμα» τόνισε ακόμη ο κάτοικος για τα όσα εκτυλίχθηκαν στο Μοσχάτο με τον απαγχονισμό του 50χρονου.

Πατέρας δύο παιδιών ο 50χρονος λογιστής που βρέθηκε απαγχονισμένος στο Μοσχάτο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών. Εργαζόταν ως λογιστής. Συλλυπητήρια μηνύματα έχουν αναρτηθεί στα social media για τον θάνατό του.

Ο 50χρονος λογιστής στο Μοσχάτο που βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμα της οδού Γράμμου | Πηγή ΦΩΤΟ: Facebook

Η ομολογία για το έγκλημα στο Μοσχάτο - Τι ανέφερε η 47χρονη για τον απαγχονισμό του 50χρονου

Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα, η 47χρονη ομολόγησε το έγκλημα στο Μοσχάτο. «Τον βοήθησα, του έσπρωξα την καρέκλα» φέρεται να παραδέχτηκε για τα όσα συνέβησαν στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας επί της οδού Γράμμου 45.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 47χρονη ανέφερε ότι ο λογιστής τής χρωστούσε χρήματα. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο σπίτι σημειώθηκε καβγάς. Πάνω στην ένταση πήρε ένα κορδόνι και επιχείρησε να τον πνίξει. Ο 50χρονος την απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει.

«Δεν αντέχω άλλο, θα αυτοκτονήσω» φέρεται να της είπε συγκεκριμένα ο 50χρονος. «Αυτοκτόνα», ήταν η απάντησή της, με τον λογιστή στο Μοσχάτο να ανεβαίνει σε μια καρέκλα και να περνά στον λαιμό του τη ζώνη που ήταν κρεμασμένη σε μονόζυγο. Τότε η γυναίκα τράβηξε την καρέκλα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο απαγχονισμός του 50χρονου λογιστή.

Τα όσα έχει ισχυριστεί η 47χρονη για τον απαγχονισμό στο Μοσχάτο και το έγκλημα που αποκαλύφθηκε, εξετάζονται με προσοχή από την ΕΛΑΣ, καθώς παραμένουν αναπάντητα ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου του 50χρονου.