Ελλαδα

Χειροπέδες σε 29χρονο που διακινούσε ναρκωτικά έξω από σχολείο στο Χαλάνδρι

Πώς δρούσε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χειροπέδες στη ζώνη αστυνομικού
(φωτογραφία αρχείου) © Menelaos Myrillas / SOOC

Χαλάνδρι: Σύλληψη 29χρονου για διακίνηση ναρκωτικών έξω από σχολείο - Ο τρόπος δράσης και η έρευνα των αστυνομικών

Ένας 29χρονος συνελήφθη στο Χαλάνδρι το απόγευμα της Παρασκευής (16.12) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών έξω από σχολικό συγκρότημα της περιοχής.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών σχετικά με άτομο που διακινεί ακατέργαστη και κατεργασμένη κάνναβη έξω από σχολικό συγκρότημα στο Χαλάνδρι, αλλά και σε κοντινές περιοχές, εντοπίστηκε ο 29χρονος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική δράση του. Σημειώνεται, ότι ο κατηγορούμενος άφηνε τα ναρκωτικά και μέσα σε κάδους απορριμμάτων.

Το χρονικό διάστημα από μέσα Οκτωβρίου έως τέλη Νοεμβρίου 2022, ο 29χρονος πραγματοποίησε 34 αγοραπωλησίες ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, που βρίσκεται κοντά στα σημεία όπου διακινούσε ναρκωτικά, στο Χαλάνδρι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων: 1,748 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 10,15 γραμ. κατεργασμένης κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης, πιστόλι, 114 φυσίγγια, ματσέτα συνολικού μήκους 60 εκατοστών, μαχαίρι, σπρέι πιπεριού, καταγραφικό μηχάνημα, καπνογόνο και 17 δυναμιτάκια.

Οι συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Παράλληλα, ταυτοποιήθηκε και αναζητείται μία 21χρονη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ