Ελλαδα

Κολωνός: Ο «Μιχάλης» έψαχνε για επίδοξους βιαστές της 12χρονης μέσω αγγελιών

Οδηγείται στον εισαγγελέα

Γιώργος Σόμπολος
Γιώργος Σόμπολος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συλληφθείς για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό
(φωτογραφία αρχείου) © ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στον εισαγγελέα ο «Μιχάλης», οι αγγελίες στο διαδίκτυο για τη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ο «Μιχάλης», ο άνθρωπος που φέρεται να έκλεινε ερωτικά ραντεβού στη 12χρονη από τον Κολωνό.

Ο 57χρονος συνταξιούχος ναυτικός και πατέρας ενός 5χρονου παιδιού, έδωσε αποτυπώματα, ενώ καταγράφονται και καταγράφονται στα στοιχεία του, προκειμένου να περαστούν στο σύστημα της ΕΛ.ΑΣ. Λίγο μετά τις 12.00, αναμένεται να μεταχθεί στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων μετά το ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε σε βάρος του η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση του Κολωνού.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αυτός ήταν ο ρόλος του «Μιχάλη» στην υπόθεση

Ο 57χρονος, που το πραγματικό του όνομα δεν είναι Μιχάλης, αλλά με αυτό εμφανιζόταν στο διαδίκτυο και στις επαφές του με υποψήφιους πελάτες, κατηγορείται για μαστροπεία σε ανήλικο και άλλα αδικήματα. Τους πελάτες «αλίευε» μέσω αγγελιών σε ιστοσελίδες που διαφήμιζαν οίκους ανοχής και γενικότερα ερωτικές υπηρεσίες.

Αυτό που μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι εάν στις αγγελίες η 12χρονη εμφανιζόταν με την κανονική της ηλικία ή ως ενήλικη, καθώς έτσι αλλάζει το κατηγορητήριο και για τους ανθρώπους που ήρθαν σε επαφή μαζί της. 

Οι μέχρι τώρα έρευνες των Aρχών έχουν δείξει ότι ο «Μιχάλης» ήταν εκείνος που σε συνεννόηση με τον Ηλία Μίχο, συνόδευε τη 12χρονη μέχρι τα αυτοκίνητα των βιαστών της, ενώ φέρεται να έκλεινε τα ραντεβού με άνδρες σε ξενοδοχεία. Τον «Μιχάλη» έχει αναφέρει στις καταθέσεις του το κορίτσι ενώ πρόκειται για το όνομα που έχουν αναφέρει οι άνδρες που επικοινώνησαν με το κορίτσι μέσω μηνυμάτων. Ο «Μιχάλης» εμφανίζεται να ζητά από την ανήλικη να υπακούει μόνο στον ίδιο και τον Ηλία Μίχο.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cp25xibiivhl)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ