Ελλαδα

Σέρρες: «Εκείνη την ημέρα ο Βασίλης δεν ήθελε να πάει σχολείο» - Συγκλονίζει ο θείος του 11χρονου

«Να αποδοθούν ευθύνες για την έκρηξη στο λεβητοστάσιο του σχολείου»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νεκρός 11χρονος μαθητής σε σχολείο στις Σέρρες μετά την έκρηξη στο λεβητοστάσιο
Νεκρός 11χρονος μαθητής σε σχολείο στις Σέρρες μετά την έκρηξη στο λεβητοστάσιο © EUROKINISSI/anexartitos.gr

Έκρηξη στις Σέρρες - Συγκλονίζει ο θείος του 11χρονου μαθητή - «Ο Βασίλης δεν ήθελε να πάει σχολείο» την ημέρα που εξερράγη ο καυστήρας στο λεβητοστάσιο

Στις Σέρρες η έρευνα για την έκρηξη στο λεβητοστάσιο του σχολείου που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 11χρονος μαθητής, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε δύο συλλήψεις για την τραγωδία στις Σέρρες. Ήταν οι υπεύθυνοι του έργου για τις αλλαγές στον καυστήρα του σχολείου, όπου σημειώθηκε η φονική έκρηξη.

Με το κλίμα στην κηδεία του 11χρονου μαθητή στις Σέρρες να είναι βαρύ και τους συμμαθητές του παιδιού να συγκινούν με τα μηνύματά τους, ο θείος του μικρού Βασίλη ζήτησε να αποδοθεί Δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

Σε δηλώσεις του στο Mega, γνωστοποίησε ότι εκείνη την ημέρα ο 11χρονος ανιψιός του είχε πει στους γονείς του ότι δεν ήθελε να πάει στο σχολείο. «Ο Βασίλης εκείνη τη μέρα δεν ήθελε να πάει σχολείο» δήλωσε.

Έκκληση από τον θείο του νεκρού 11χρονου στις Σέρρες - «Να μην ξανασυμβεί τέτοια τραγωδία σε σχολείο»

«Είναι πολύ δύσκολο για την οικογένεια και τους γονείς, καθώς έχασαν το παιδί τους. Είναι ένα απίστευτο γεγονός. Το μόνο που ζητά η οικογένεια είναι να μην πάει χαμένος ο θάνατος του γιου τους και από εδώ και πέρα να λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας στα σχολεία. Ο κάθε άνθρωπος να αφήνει το παιδί του στο σχολείο, να είναι ασφαλές και να μη συμβαίνουν τέτοια πράγματα» ανέφερε επίσης για την τραγωδία στις Σέρρες.

Ο θείος του 11χρονου είπε ακόμη πως στο δημοτικό σχολείο βρισκόταν και η μικρότερη αδελφή του μικρού Βασίλη, η οποία είδε τον αδελφό της να τον μεταφέρουν στο ασθενοφόρο.

«Θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες σε αυτούς που τις έχουν και να εφαρμοστεί ο νόμος» κατέληξε για τη φονική έκρηξη στο λεβητοστάσιο του σχολείου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ