Ελλαδα

Η τελευταία φωτογραφία της Ελένης Τοπαλούδη

Η ανάρτηση της μητέρας της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η τελευταία φωτογραφία της Ελένης Τοπαλούδη
© EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Ελένη Τοπαλούδη: Η μητέρα της, Κούλα Αρμουτίδου, δημοσίευσε την τελευταία φωτογραφία της 

Η Κούλα Αρμουτίδου δημοσίευσε την τελευταία φωτογραφία της κόρης της, Ελένης Τοπαλούδη, η οποία βιάστηκε και δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο. Η φωτογραφία της φοιτήτριας είναι από τον Αύγουστο του ίδιου έτους και συνοδεύεται από ένα μακροσκελές κείμενο.

Σημειώνεται ότι η αφορμή για την ανάρτησή της η απόφαση των δολοφόνων να προσφύγουν στον Άρειο Πάγο

«Αύγουστος του 2018. Η τελευταία φωτογραφία. Πετάχτηκε η Ελένη για να μας συναντήσει. Πού να ήξερα μετά από λίγο διάστημα τι θα ζούσα. Τίποτε δεν προμήνυε όλη αυτή την τραγωδία. Και τώρα οι βασανιστές, οι βιαστές, οι στραγγαλιστες, οι στυγνοί δολοφόνοι προσφεύγουν στον Άρειο Πάγο. Στις 13 Δεκεμβρίου του 2022. Θα μου πείτε τι δουλειά έχουν; Αφού τους δίνει το δικαίωμα η ευνομούμενη Πολιτεία και το Κράτος Δικαίου, γιατί να μην το κάνουν;» γράφει στην ανάρτησή της η Κούλα Αρμουτίδου.

«Και εγώ πρέπει να παραστώ για την ιερή μνήμη του παιδιού μου και ξανά να πληρώνω 6.000 ευρώ. Πού θα τα βρω; Αυτό το Κράτος Δικαίου μας δολοφονεί ξανά, ξανά και ξανά. Δεν ντρέπεται κανείς τους. Μια ζωή ζούσαμε μέσα στην αξιοπρέπεια και τώρα μας κατάντησε επαίτες. Γιατί; Γιατί; Γιατί;» αναρωτιέται στη συνέχεια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ