Ελλαδα

Κυκλοφοριακό κομφούζιο και λόγω της έντονης βροχόπτωσης - Ποιοι δρόμοι πρέπει να αποφεύγονται

Υπομονή και προσοχή στους οδηγούς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Προειδοποίηση Αρναούτογλου για έντοντες καταιγίδες σε τρεις περιοχές
Καταιγίδα © EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Κίνηση τώρα - Σημειωτόν οι οδηγοί στους κεντρικότερους οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου λόγω βροχής - Ποιοι δρόμοι πρέπει να αποφεύγονται

Mποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Ιερά οδό μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ομοίως στην κάθοδο από τη Γέφυρα Μεταμόρφωσης τα Κτελ Κηφισού.

Σημειωτόν η κίνηση στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Δάσος Χαϊδαρίου μέχρι τη λίμνη Κουμουνδούρου αλλά και στην έξοδο της Λεωφόρου Σχιστού προς Σκαραμαγκά.

Καθυτερήσεις στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του παλαιού Αεροδρομίου μέχρι και τον μέχρι την Λεωφόρο Συγγρού ανά τμήματα.

Δύσκολη και η άνοδος της Συγγρού από το ύψος του Αγίου Σώστη μέχρι την Καλλιρρόης.

Έντονο μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης από το ύψος του σταθμού Μετρό Ηλιούπολη μέχρι και το σταθμό Μετρό Ελληνικό. Ομοίως και στην Εθνικής Αντιστάσεως από το σταθμό Μετρό Άγιος Δημήτριος μέχρι την Υμμητού.

Μποτιλιάρισμα στην Φιλολάου, στην κάθοδο της Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή σε όλο το μήκος της και σε όλο το μήκος της Λεωφόρου Κηφισίας και στα δύο ρεύματα μεταξύ Πανόρμου και ΟΑΚΑ.

Πολύ αυξημένη κίνηση στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από την έξοδο του κόμβου της Λεωφόρου Δημοκρατίας μέχρι και την έξοδο της λεωφόρου Κύμης.

Αντίστοιχα προβλήματα και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού και τον Γέρακα μέχρι την έξοδο της Λεωφόρου Πεντέλης.

Δύσκολη η Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα και από την Περιφερειακή Υμηττού προς τα στην Μεσογείων.

Μποτιλιαρισμένες επίσης λόγω και της βροχόπτωσης παρατηρούνται: η είσοδος της Λεωφόρου Αθηνών από το ύψος της Βιαμαξ μέχρι και την Αχιλλέως και εν συνεχεία η Αχιλλέως μέχρι και το σταθμό Μετρό Μεταξουργείο καθώς και η είσοδος της Λένορμαν από τον Κηφισό μέχρι την Πλατεία Μεταξουργείου.

Πολύ αυξημένη κίνηση στις καθόδους της Λιοσίων, της Αχαρνών και της Πατησίων.

Μποτιλιάρισμα στην Λ.Γαλατσίου προς τη Λ.Βεΐκου,αλλά και ανά τμήματα στη Λ.Βεΐκου προς τη Λ.Γαλατσίου

Δείτε τον χάρτη με την κίνηση αυτή την ώρα

κινηση_0929

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ