Ελλαδα

Υλικό παιδικής πορνογραφίας βρέθηκε σε 35χρονο που παρίστανε τον αστυνομικό

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και η φωτογραφία του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γερμανός παρίστανε τον αστυνομικό που έψαχνε παιδόφιλους
© ΕΛ.ΑΣ.

Ο 35χρονος Γερμανός και η σύλληψή του για παιδική πορνογραφία - Υποδυόταν τον αστυνομικό που ερευνούσε για παιδόφιλους

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία και τη φωτογραφία του 35χρονου Γερμανού που παρίστανε τον αστυνομικό και έκανε έρευνες για παιδόφιλους στην Ελλάδα. 

Σε βάρος του 35χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις: της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, η παραγωγή του οποίου συνδέεται με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει το δωδέκατο έτος της ηλικίας τους, της αντιποίησης κατ’ εξακολούθηση και της πλαστογραφίας με χρήση κατ’ εξακολούθηση, οι οποίες φέρονται τελεσθείσες στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για τον:

(επ.) ALBRECHT (ον.) Dirk Stelios του Ewald Erich και της Panajiota , γεν. 1987 στη Γερμανία.

Γερμανός παρίστανε τον αστυνομικό που έψαχνε παιδόφιλους
© ΕΛ.ΑΣ.
Γερμανός παρίστανε τον αστυνομικό που έψαχνε παιδόφιλους
© ΕΛ.ΑΣ.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 2310-388375 της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.