- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους στης Αθήνας - Πού καταγράφεται μποτιλιάρισμα
Καθυστερήσεις στη Λεωφόρο Αθηνών λόγω του 7ου Φειδιππίδειου Δρόμου
Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Κηφισού λόγω τροχαίου - Πού καταγράφονται καθυστερήσεις
Οπλισμένοι με υπομονή πρέπει να είναι και σήμερα Πέμπτη (24/11) οι οδηγοί που κινούνται στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας, καθώς παρατηρείται αυξημένη κίνηση.
Μποτιλιάρισμα καταγράφεται, λόγω τροχαίου με δικυκλιστή, στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Πέτρου Ράλλη έως το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας. Δύσκολη και η κάθοδος από τον Αττική οδό μέχρι τα ΚΤΕΛ.
Προβλήματα στην άνοδο της Λ.Κηφισίας από το ύψος της Πανόρμου μέχρι την Αγία Βαρβάρα. Δύσκολη η καθοδος της Μεσογείων στο ύψος του Χολαργού.
Μποτιλιάρισμα στην Κατεχάκη από Ηλιούπολη προς Καρέα. Μποτιλιάρισμα στην Φιλολάου και στην Ηλιουπόλεως προς Αθήνα.
Πολύ αυξημένη η κίνηση στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος της Λεωφόρου Αλίμου μέχρι τον Φλοίσβο και κατόπιν από την συμβολή της με την Λεωφόρο Κηφισού έως την πλατεία Ιπποδαμείας.
Δύσκολη η Π. Τσαλδάρη μεταξύ Ταύρου και Καλλιθέας και στα δύο ρεύματα.
Μποτιλιάρισμα στην Αχιλλέως, τη Λένορμαν από τον Κηφισό έως τον Κολωνό και στην Λιοσίων από τα ΚΤΕΛ έως την Αγίου Μελετίου.
Καθυστερήσεις στη Λ.Γαλατσίου προς τη Λ.Βεΐκου και στη Βεΐκου προς την Καποδιστρίου.
Μποτιλιάρισμα καταγράφεται και στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο της Λεωφόρου Δημοκρατίας μέχρι το κόμβο της λεωφόρου Ηρακλείου και στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Περιφερειακή Υμηττού μέχρι το Δαχτυλίδι της Λεωφόρου Κηφισίας.
Την ίδια ώρα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι σε ισχύ, καθώς ξεκίνησε το πρωί από την Αρχαία Αγορά ο 7ος Αυθεντικός Φειδιππίδειος Δρόμος που ολοκληρώνεται στη Σπάρτη τη Δευτέρα το μεσημέρι. Μποτιλιαρισμένες είναι λίγο παραπάνω - για τον λόγο αυτό - η έξοδος της Λεωφόρου Αθηνών από Δάσος Χαϊδαρίου προς λίμνη Κουμουνδούρου και περισσότερο η Λεωφόρος Σχιστού.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.