- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εξαφάνιση 33χρονου από το Αιγάλεω: Ο συναγερμός από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και οι έρευνες για τον εντοπισμό του
Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση 33χρονου από το Αιγάλεω. Τα ίχνη του Αλεξάντρου Ντραγούτου χάθηκαν πριν από τέσσερις ημέρες στην Αθήνα και ήδη το «Χαμόγελο του Παιδιού» έχει προχωρήσει στην έκδοση Missing Alert για τον εντοπισμό του.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Αλεξάντρου Ντραγούτου στις 14/11/22 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Ο Αλεξάντρου Ντραγούτου έχει ύψος 1,83 μ., έχει βάρος 80 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε άσπρη – γκρι μπλούζα, μπεζ τζιν παντελόνι και γκρι αθλητικά παπούτσια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.