- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άστατος ο καιρός την Κυριακή (13/11) - Πού θα βρέξει - Η πρόγνωση από την ΕΜΥ
Βροχερός θα είναι ο καιρός την Κυριακή (13/11). Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά (πλην της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης), τις Σποράδες και κατά τόπους την Εύβοια προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και στο Ιόνιο σποραδικές καταιγίδες.
Τα φαινόμενα γρήγορα στην Πελοπόννησο και την κεντρική Μακεδονία και μέχρι το απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, τις Σποράδες και την Εύβοια θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί.
Στην υπόλοιπη χώρα σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Η ορατότητα τις βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στο Ιόνιο 8 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φθάσει στα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 19 με 21 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου.
Η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ για σήμερα Κυριακή (13/11)
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
- Καιρός: Στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Τα φαινόμενα γρήγορα στην κεντρική Μακεδονία και τις απογευματινές ώρες στη δυτική θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί. Στις υπόλοιπες περιοχές σχεδόν αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες.
- Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Από τις μεσημβρινές ώρες οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και μόνο στα ανατολικά θα είναι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από 05 έως 19 και στη δυτική Μακεδονία έως 12 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
- Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα σποραδικές καταιγίδες. Γρήγορα στη δυτική Πελοπόννησο και από το μεσημέρι στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τα φαινόμενα θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί.
- Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά τις πρώτες πρωινές ώρες.
- Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες.
- Θερμοκρασία: Από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
- Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Γρήγορα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα βόρεια και μέχρι το απόγευμα θα σταματήσουν ενώ ο καιρός στις υπόλοιπες περιοχές θα βελτιωθεί.
- Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από 07 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
- Καιρός: Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη.
- Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4, βαθμιαία θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων και θα ενισχυθούν τοπικά 5 με 6 μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
- Καιρός: Γενικά αίθριος.
- Ανεμοι: Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα βόρεια πρόσκαιρα μέχρι το μεσημέρι τοπικά έως 6 μποφόρ, στρεφόμενοι τις μεσημβρινές ώρες σε βόρειους βορειοανατολικούς. Στα Δωδεκάνησα μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΕΥΒΟΙΑ
- Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών στα κεντρικά και βόρεια μέχρι το απόγευμα.
- Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Τις μεσημβρινές ώρες θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς και βαθμιαία στα νότια θα ενισχυθούν έως 6 μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
ΑΤΤΙΚΗ
- Καιρός: Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Τα ποσοστά υγρασίας τις πρωινές ώρες θα είναι αυξημένα.
- Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και από τις μεσημβρινές ώρες στα ανατολικά 5 και βαθμιαία 6 μποφόρ.
- Θερμοκρασία: Από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
- Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες.
- Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.
- Θερμοκρασία: Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά από μια γενναία, αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο
Συνεργασία του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου
Σχετικά με το πρόστιμο ύψους 300 ευρώ που επιβλήθηκε την περασμένη Κυριακή
Κάλεσμα σε όλους τους designers για υποβολή προτάσεων
Επιχειρούν 52 πυροσβέστες και ένα αεροσκάφος
Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Όχημα κατέληξε σε χαντάκι
Δείτε τι έγινε το περασμένο Σάββατο με τον Μάκη στο Fuzz Club
Η φωτιά συνεχίζει να καίει, μήνυμα 112 στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
«Η μεγαλύτερη αστική απαλλοτρίωση στη χώρα - Πάμε και για ρεκόρ ταχύτητας και ποιότητας» λέει ο Δούκας
Καθώς και δύο ακόμα κατηγορουμένων
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Νέα υπόθεση απάτης στην περιοχή
Τι διεκδικούν οι εργαζόμενοι
Τους συνέλαβαν αστυνομικοί μετά από καταδίωξη
Μέχρι πότε θα διαρκέσει η φθινοπωρινή «εισβολή» από τα Βαλκάνια
Τι δήλωσε ο Έλληνας τραγουδιστής
Θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μαζί με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής αποστολής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.